Magazin

Razboi total! Ce spune Robert Ramirez despre compozitorii Innei pe care i-a acuzat de plagiat si ce pretentii are de fapt de la ei

Publicat: 13 mai 2014

Pentru ca nu au reusit sa se inteleaga cu avocatii artistului spaniol Robert Ramirez, compozitorii Innei vor fi dati in judecata pentru plagiat. Cantaretul sustine ca va veni in Romania personal la proces.

Compozitorii Innei sunt acuzati ca au copiat o melodie de la Robert Ramirez. Este vorba despre hitul Innei “Club Rocker”, despre care spaniolul sustine ca a fost facuta integral dupa piesa lui “Minute of Life”.

 

Acuzati de artistul spaniol Robert Ramirez ca i-au copiat o melodie, compozitorii Innei sustin ca asemanarea este „o simpla coincidenta”. Reactia baietilor de la Play & Win l-a facut pe iberic sa puna punct oricarei discutii si sa se adreseze direct justitiei din Romania.

 

Avocatii lui Robert Ramirez negociaza cu baietii de la Play&Win inca de vara trecuta. Acum doua luni, acestia au fost dati in judecata, deoarce nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Compozitorilor romani li se revendica drepturile de autor si alte drepturi conexe pentru melodia in cauza. mai multe pe cancanloading...

Adauga un comentariu