Actualitate

RAZBOI TOTAL la Iasi! Un interlop bate mai multi tineri care faceau DEDICATII pentru Corduneni: Iti rup capul… – VIDEO

Publicat: 15 aug. 2019

Intr-un club de manele au inceput sa curga dedicatiile. Toate pentru membrii clanului Cordunenilor. Doar ca acolo se afla un rival de-al Cordunenilor . Acesta i-a asteptat pe cei trei la iesirea din club si i-a snopit in bataie. Cel putin unul dintre ei era inca bine ametit si nu putea sa se ridice de jos la mult timp dupa ce o incasase. 

LOVITURA pentru Corduneni! Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu: Voi scoate din sistem…

”Bai, daca mai dati odata dedicatii pentru Corduneni… Bai, ati auzit? Hai, roiul acasa”, le-a spus interlopul. Unul dintre ei era lat, pe trotuar, si a ingaimat: ”Eu nu-s de aici, nu stiu nimic, sunt din Republica Moldova…”

 loading...

Comentarii
  • aDRIENE ,MAI CORDONU-LE ,TE ASCUNZI CA SOBOLANUL CIND VINE BACAOANU ,TREMURA CHILOTIII PE TINE DE SPORTIV FALS CE ESTI ,MAI LACHEU-LE CARE PUTE CARNEA DE SOBOLAN CA ESTI UN FOMIST FASOLAR .
    NU MAI ESTI TU BAIAT DE CARTIER ,ESTI O JAPITA DE TARAN DIN galati .

  • Orașul ăsta mai are autorități? Mai are poliție?! Tara asta mai are legi?! Sau trebuie făcut tot posibilul sa părăsim țară asta si sa fugim peste mii de km?! Politia, serviciile ce fac? ….ca sunt o grămadă! Ăștia nu trebuiau să fie on pușcărie?! Parca ii arestase DICOT-ul cu mare tam tam, dosar de ăla de zeci de mii de foi! De ce sunt liberi??? Cine e de vină?!

Adauga un comentariu