Celebritati

Razboinicul Ionut ‹‹Jaguarul›› acuza faptul ca departajarea in finala Exatlon nu s-a facut corect

Publicat: 29 mai 2018
6

Cu siguranta, multa lume s-a intrebat de ce concurentii care s-au confruntat in finala Exatlon nu au mai aparut impreuna nici macar intr-o singura fotografie la scurt timp dupa ce Vladimir Draghia a fost declarat castigatior.Ei bine, acum a venit si raspunsul. Ionut "Jaguarul" Sugacevschi s-a intors in Romania si intr-o discutie cu fanii a explicat ca marele castigator nu este chiar baiatul care vrea sa para pe micul ecran. Intre cei doi se pare ca exista tensiuni, iar "razboinicul" nu pare deloc dispus sa accepte ajutorul finaniar de la Vladimir Draghia.

Scandalul continua si dupa finala Exatlon, protagonisti fiind cei doi finalisti, Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi. Concurentul care a pierdut marele premiu de 100.000 de euro lasa sa se inteleaga ca departajarea nu s-a facut tocmai corect, motiv pentru exista anumite tensiuni si acum intre cei doi. Desi Vladimir s-a oferit sa-i plateasca toate cheltuielile de nunta, Ionut a explicat ca nu-l intereseaza ajutorul lui.

"Nu pot sa accept asa ceva. Daca voi credeti ca Vadimir este omul care vrea sa para, curand o sa vedeti cu totii cine e de fapt. Nu exista prietenie adevarata intr-un concurs in care este pus in joc un premiu… (…) Daca am vrut sa-mi cumpar ceva, eu niciodata nu am stat la mila nimanui. Eu am avut o discutue cu Vladimir dupa ce a facut acel gest in finala. I-am zis ca nu a fost frumos din partea lui. Eu am dat tot ce e mai bun din mine. Nu am putut sa ajung acolo sus din cauza voturilor. Si noi avem dubii cu voturile. Cei din productie ascund si nu stiu de ce fac acest lucru. In Columbia s-au schimbat regulile. Nu se va mai decide prin vot. Mi s-a spus ca am fost foarte rapid. La un moment dat m-au pierdut cameramanii. O sa spun si la tv. Nu a fost corect si o sa spun toate lucrurile care m-au deranjat. S-a insistat inca din semifinala ca Vladimir sa intre in finala. Mi-as dori ca in sezonul al doilea, finala sa fie decisa printr-o proba sportiva, nu prin vot", a acuzat Ionut intr-un direct pe care l-a facut cu doar cateva ore in urma pe contul de socializare. 
Adauga un comentariu