Mozaic muzical

Razboiul din familia Madalinei Manole nu s-a stins nici dupa 7 ani. Care e noul motiv de suparare

Publicat: 17 ian. 2018
3

In familia Madalinei Manole nu e inca loc de liniste. Cel mai nou eveniment, care a dat nastere la opinii diferite, este concertul de pe 3 martie, de la Sala Palatului, unde “Fata cu parul de foc” va fi omagiata. Se pare ca sotul Madalinei, Petru Mircea, dezaproba evenimentul, in timp ce fratele ei, Marian Manole, saluta decizia organizatorilor.

14 iulie 2010 a fost o zi neagra pentru familia Madalinei Manole! Asta pentru ca “Fata cu parul de foc” a decis sa isi ia viata exact in ziua in care implinea 43 de ani.

Colegii de breasla n-au uitat-o pe indragita artista, care ne-a incantat sufletul cu piesele ei, asa ca pe 3 martie o vor omagia printr-un concert grandios, la Sala Palatului. Au raspuns prezent artisti celebri precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobantu, Mihai Constantinescu, Jean Paler, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temisan, Nico, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Daniel Iordachioaie, Romica Tociu si Cornel Palade, Silvia Chifiriuc, Carmen Radulescu, Annes. Iata insa ca dupa ce evenimentul a devenit public, au si aparut zvonuri ca Petru Mircea ar fi nemultumit de modul in care a fost organizat acest show.

Mai mult, se pare ca barbatul isi doreste enorm sa organizeze el insusi un spectacol in memoria sotiei sale. Contactat de Click!, fratele Madalinei Manole, Marian Manole, a salutat intentia impresarilor Cosmin Man si Stoian Anghel de a organiza concertul de pe 3 martie, insa nu a avut cuvinte prea domoale la adresa cumnatului Petru Mircea, pe care l-a ironizat si l-a taxat la greu.

“Oamenii astia fac in sfarsit ceva, dupa opt ani, pentru artista Madalina Manole! Marele compozitor sau mai bine spus compostor, impostor, infractor ce a facut pentru ea timp de opt ani? Am auzit ca sotul vrea sa faca ceva grandios pe Arena Nationala, dar nu a gasit data libera decat peste 30 ani, timp in care marii artisti ai Romaniei, care mai sunt, se vor duce dupa Madalina Manole, iar el ii va invita pe aia de peste Ocean! Iar el, pentru ca nu-l intereseaza banii, va dona toate incasarile sinistratilor din Botosani, de pe strada lui, filarmonicii din localitate si blondei de la Drept cu care isi traieste agitat batranetea”, ne-a spus, ironic, Marian Manole.
Adauga un comentariu