Magazin

„Razboiul” dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu continua

Publicat: 31 mart. 2013

Cand toata lumea credea ca Anda Adam si Bianca Dragusanu si-au incheiat „socotelile”, reporterii WOWbiz.ro au aflat ca cele doua femei din viata lui Victor Slav n-au ingropat securea razboiului.

Despartirea de Victor Slav a daramat-o initial pe Anda Adam care, probabil, nu credea ca relatia lor se va incheia dupa sase ani de iubire. Dupa ce s-a saturat sa sufere si sa vada cum Slav se afiseaza cu Bianca Dragusanu peste tot, Anda Adam a schimbat foaia.

Blonda a inceput sa iasa cu prietenele, sa petreaca in club pana dimineata, si sa se intalneasca cu diversi tipi cum ar fi Nick Radoi, Catalin Tira si altii.

Mai mult, dupa despartirea de Slav, cantareata si-a marit si tariful la concerte. Daca anul trecut blonda incasa in jur de 2.000 de euro pentru un spectacol, acum tariful ei a crescut cu 5.000 de euro, conform unor surse din anturajul ei.

Cand Slav si Bianca au anuntat ca formeaza un cuplu, intre Anda si Dragusanca au inceput „sicanele” care au durat o buna perioada. Desi parea ca “razboiul” intre Anda si Bianca a luat sfarsit, lucruri nu stau chiar asa.

In timp ce Victor Slav si Bianca Dragusanu au petrecut un weekend romantic la Sibiu, Anda a sfidat-o pe roscata! Blonda a sustinut un concert, chiar in orasul natal al Biancai, Petrosani. Mai mult, Anda Adam si dansatorii ei au facut un show de senzatie in clubul preferat al roscatei.

Comentarii
Adauga un comentariu