Magazin

Razboiul dintre Laura Lavric si sora sa continua – Vezi alte dezvaluiri

Publicat: 31 iul. 2012
1

Dupa teribilele acuzatii indreptate de Ecaterina Lavric catre sora sa, celebra cantareata de muzica populara Laura Lavric, aceasta riposteaza. Ea isi acuza ruda ca are grave probleme psihice si spune ca a avut chiar doua tentative de suicid!

Scandalul in familia cantaretei de muzica populara Laura Lavric a pornit in urma cu doua luni, la moartea mamei artistei, cand sora sa din Canada a acuzat-o ca nu i-a implinit batranei ultima dorinta, aceea de a muri in patul sau de acasa. De atunci, acuzele au curs necontenit, culminand cu o afirmatie socanta a Ecaterinei Lavric.

Aceasta a spus ca sora sa s-a prostituat in Statele Unite ale Americii in anii 90. Replica Laurei Lavric nu a intarziat sa apara. Contactata telefonic de reporterii CANCAN, artista a rabufnit.

„Eu mi-am aparat familia, dar acum nu mai pot sa tac. Sora mea a uitat cat de mult am ajutat-o. Este de o rautate feroce, pe langa faptul ca este nebuna. A incercat de doua ori sa se sinucida, asta o stiu chiar de la fata ei. Boala ei este celebritatea mea. Este foarte geloasa, se albea la fata cand ma oprea lumea pe strada sa ma felicite si sa ma pupe.

Sfatul meu pentru ea este sa isi schimbe tratamentul, pentru ca sufera de depresie, poate a treia tentativa de suicid ii reuseste. Daca eu chiar ma prostituam in America, m-am prostituat la ea in casa, sa stie ea? Cum de nu s-a aflat pana acum si stie doar ea? Imi face rau doar din rautate si din invidie„, ne-a declarat, extrem de nervoasa, Laura Lavric.

Si in cazul acuzatiilor ca nu i-a respectat ultima dorinta mamei sale, cantareata de muzica populara a avut cateva replici acide la adresa surorii sale.

„Mama avea mai multe atacuri cerebrale la activ. Abia putea sa ridice un pahar cu apa, cum as fi putut sa o las sa stea singura? Sora mea ma acuza pe mine ca nu m-a interesat, dar ea la doua saptamani de la moartea mamei isi posta anunturi matrimoniale pe internet. Este o nebuna manata de gelozie si de hormoni„, a continuat acuzatiile Laura Lavric.

Acuzata ca s-a prostituat pe bani si pe parfumuri

Ziarul CANCAN va prezenta in exclusivitate, in editia de ieri, gravele acuzatii de prostitutie ale Ecaterinei Lavric catre sora sa, celebra cantareata de muzica populara. Conform spuselor acesteia, in timpul turneelor artistei in America in anii 90, sora sa ar fi intretinut relatii sexuale pe bani si pe parfumuri cu mai multi barbati cu dare de mana.

Comentarii
Adauga un comentariu