Telefoane mobile

Razboiul smartphone-urilor : principalii rivali a lui Samsung Galaxy S4 – FOTO

Publicat: 05 mart. 2013

Chiar daca Samsung Galaxy S4 inca nu a fost lansat, publicatiile de specialitate au si realizat un top cu rivalii mult asteptatului gadget al sud-coreenilor. Reamintin faptul ca Samsung va lansa Galaxy S IV pe 14 martie, la New York.

Potrivit Phone Arena, concurentii directi ai Galaxy S4 vor fi:

6. iPhone 5 – Cu siguranta iPhone 5 va fi unul din cei mai mari rivali ai celui mai recent terminal Samsung. Gadget-ul celor de la Apple are un design placut si este fara dar si poate extrem de simplu de folosit. Cine va castiga razboiul? Ei bine, pentru moment nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem.

5. Sony Xperia Z – Sony Xperia Z este in prezent unul din cele mai tentante smartphone-uri lansate in 2013. Acesta vine echipat cu un design rafinat si un ecran de 5 inch 1080p. Indiferent ca agreati sau nu terminalele Sony, cel mentionat mai sus va fi un rival pe masura pentru Galaxy S4.

Citeste mai multe detalii despre Samsung Galaxy S4.

4. LG Optimus G – Chiar daca seamana cu Nexus 4, acest LG Optimus G este un smartphone Android foarte puternic ce poate depasi oricand multe alte telefoane de top.

3. HTC One – Acest smartphone are o carcasa de aluminiu frumoasa, dar si un procesor Snapdragon 600. Ba mai mult, spun specialistii, este foarte probabil ca Samsung Galaxy S4 sa fie foarte asemanator cu acest telefon.

2. HTC DROID DNA – Un alt telefon la fel de placut precum HTC One este HTC Droid DNA. Cel din urma vine echipat cu un ecran de 5 inch 1080p full-HD. Oamenii din domeniu sustin ca sud-coreenii de la Samsung sunt obligati sa vina cu ceva cu adevarat special pentru a depasi acest smartphone ultra-performant.

1. Google Nexus 4 – Phone Arena scrie ca acest model va fi cel mai mare competitor al Samsung Galaxy S4. Este extrem de atractiv datorita design-ului curat si elegant, dar si a platformei Android care ofera actualizari mai devreme decat orice alt smartphone cu acest sistem de operare. Mai mult, acesta beneficiaza de un chipset Snapdragon S4 Pro, dar si de un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1280×768 pixeli, 318 ppi, Gorilla Glass 2. De asemenea, bateria din dotare este de 2100 mAh.loading...

Adauga un comentariu