Local

Răzbunare în stil mafiot, după ce o membră a clanului Gangal a fost trădată în dragoste! Fostul iubit, sechestrat într-o casă și bătut de doi șmecheri! – VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 30 iul. 2020
Procurorii ieșeni i-au trimis în judecată pe Ioan și Ionuț Gangal, după o răzbunare în stil mafiot ce a pornit de la o poveste de dragoste zbuciumată
Doi membri ai clanului Gangal sunt acuzați de lovire și lipsire de libertate

Răzbunare în stil mafiot după ce o membră a clanului Gangal a fost trădată în dragoste! Fostul iubit, sechestrat într-o casă și bătut! Doi șmecheri din clanul Gangal sunt acuzați de procurorii ieșeni că au pus la cale totul! Ioan și Ionuț Gangal sunt judecați acum pentru lovire și lipsire de libertate. Întreg scandalul a izbucnit după o poveste de dragoste zbuciumată

Răzbunare în stil mafiot, după ce o membră a clanului Gangal a fost trădată în dragoste! Doi șmecheri din clanul Gangal sunt acuzați acum de anchetatori că ar fi sechestrat și bătut un tânăr! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Ioan și Ionuț Gangal, sub acuzațiile de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ioan și Ionuț Gangal, încătușați după ce ar fi sechestrat un tânăr

În urmă cu câteva săptămâni, Ioan și Ionuț Gangal au intrat în atenția anchetatorilor ieșeni. Procurorii au solicitat instanței arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul Ioan Gangal și Ionuț Gangal. Dispune arestarea preventivă a inculpaților Ioan Gangal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune arestarea inculpatului Ionuț Gangal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, tot pentru 30 de zile. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaților”, au precizat judecătorii ieșeni.

Arestarea a venit ca urmare a acuzațiilor de lovire și lipsire de libertate. Totul a pornit de la plângerea formulată de un tânăr care a susținut că cei doi șmecheri din clanul Gangal l-au sechestrat.

Scandal între familii, de la o poveste de dragoste zbuciumată

Anchetatorii ieșeni au afirmat că i-au reținut pe cei doi membri ai clanului Gangal după plângerea făcută de tânăr. Astfel, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112 cu privire la incident. Conform anchetatorilor, un tânăr s-a plâns cu privire la faptul că Ioan și Ionuț Gangal l-ar fi sechestrat. Mai mult, partea vătămată li s-a plâns anchetatorilor că ar fi fost lovită de cei doi membri ai clanului Gangal. Conflictul ar fi pornit mai demult, între membrii clanului Gangal și o altă familie. Oamenii legii au intrat pe fir și au demarat ancheta. Polițiștii au ajuns la cei doi membri ai clanului: Ioan și Ionuț Gangal. Cei doi au fost ridicați de către polițiști și duși la audieri.

Întregul scandal ar fi durat câteva zile, până ce victima a scăpat din mâinile agresorilor

Victima, un tânăr, a avut o relație de câțiva ani cu o tânără din clanul Gangal. Cei doi iubiți ar fi fost plecați pentru ceva timp în străinătate. Numai că, la un moment dat, relația dintre cei doi s-ar fi răcit. Drept urmare, tânăra s-a întors acasă și le-ar fi povestit rudelor ce s-a întâmplat. Potrivit procurorilor, pentru a-i da o lecție tânărului, membrii clanului Gangal l-au luat pe acesta și l-au sechestrat, bătându-l „pentru a-i băga mințile în cap”. Întregul scandal ar fi durat câteva zile, până ce victima a scăpat din mâinile agresorilor. Odată scăpat, tânărul a mers direct la Poliție, unde le-a povestit oamenilor legii prin ce a trecut. Mai apoi, polițiștii au identificat suspecții și, astfel, Ioan și Ionuț Gangal au ajuns după gratii pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe. Acum, urmează ca judecătorii să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu cei doi șmecheri din clanul Gangal.

Comentarii
  • La ciorile care urlau de ce nu le-ati pus catusele domnilor politisti?Aia nu e tulburare de liniste publica?Asa vor face tot timpul daca li se permite.Sunteti niste panarame ptr ca acceptati asa ceva.Dati amenda daca da unul muzica mai tare sau nu sta ca oaia la verificat temperatura.

Adauga un comentariu