Titlurile zilei

Răzbunare în stil mafiot, la Iași! Patronul unei firme de construcții și-a trimis „săgețile” la înaintare! A vrut să-i dea o lecție „Regelui contrabandiștilor” din Iași

Publicat: 24 iul. 2021
Casa din zona Bucium care a fost prădată; Valeriu Anghel, zis
"Mascații" i-au identificat pe suspecții unui jaf comis recent într-o casă din zona Bucium

Suspecții jafului comis în urmă cu mai bine de o săptămână au fost prinși de polițiștii ieșeni. Surse judiciare susțin că patronul unei firme de construcții din Iași, Alin A., ar fi pus la cale tot planul. Totul ar fi pornit din dorința de răzbunare și pentru a-i da o lecție lui Valeriu Anghel, zis „Rocco”

Răzbunare în stil mafiot petrecută în Iași! Patronul unei societăți de construcții și-a trimis „săgețile” la înaintare, vrând să-i dea o lecție „Regelui contrabandiștilor” din Iași, Valeriu Anghel, zis „Rocco”.
Ieri seară, polițiștii ieșeni i-au identificat pe doi dintre autorii jafului comis într-o casă din zona Bucium. Astfel, după mai bine de o săptămână, agenții din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași au reușit să pună mâna pe doi dintre autorii jafului din Bucium. Potrivit informațiilor deținute de reporterii cotidianului „BZI”, jaful a fost pus la cale de Alin A., care este patronul unei firme de construcții din Iași și este de loc din județul Vaslui.

A pus la cale planul pentru jaf: scopul a fost de a-i da o lecție lui Valeriu Anghel

După o anchetă amănunțită a reieșit faptul că Alin A. a pus la cale totul și a fost ajutat de câțiva cunoscuți, pentru a intra în casa șefului traficanților de țigări din zona Nicolina. Surse judiciare susțin că, în trecutul nu foarte îndepărtat, Alin A. ar fi cumpărat țigări de la cel supranumit „Regele contrabandiștilor”.
Tutunul ar fi fost pentru angajații din cadrul firmei de construcții. Numai că, din câte se pare, la un moment dat, vasluianul ar fi fost păcălit de Valeriu Anghel. Astfel, Alin A. ar fi promis că se va răzbuna pe Valeriu Anghel și că îi va da o lecție, spun aceleași surse.

Reglare de conturi, într-o casă din Iași

Amintim că, în noaptea de 13 spre 14 iulie 2021, casa deținută de un fost traficant de țigări a fost luată cu asalt de trei indivizi cu cagule. În urma incidentului, alarma a fost dată de cei doi soți care s-au trezit cu trei mascați înarmați în casă. Cei trei s-au apucat de răscolit în locuință și au început să-i lovească pe soți. Cel mai grav lovit a fost Valeriu Anghel, zis „Rocco”. Cei trei l-au lovit cu bâtele peste picioare, provocându-i o fractură deschisă. Însă ceea ce părea o banală tâlhărie a fost, de fapt, o reglare de conturi, având în vedere ocupația lui Valeriu Anghel, bărbatul care a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigări.

După ce indivizii au plecat din casa respectivă, au fost alertate autoritățile. Mai multe echipaje de Poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Bărbatul care a fost lovit cu bâtele a fost preluat și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Un pacient în vârstă de 60 de ani a ajuns în cursul nopții de marți, 13 iulie 2021, în unitatea de primiri urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» cu o fractură deschisă la gambă. Se pare că bărbatul și soția sa au fost victimele unui jaf. Cei doi au fost loviți cu bâtele. Doar bărbatul a necesitat internare”, au afirmat atunci reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Comentarii
 • Articol de rahat…promovam toate scursurile societății…plina tara de regi,regine,prințese, prinți…am făcut din prostituate,pești, infractori,mari vedete.

 • ia u dat cartuse pline cu polistiren .o poveste simpla .nu cred .altceva mai grav a fost.prieteni lui spun de ceva fetite la produs prin spania italia.femeia lui stie mai bine.sau variante .oricum sa rahatit pe el.a avut zile sa pupe pamantul.

 • ALOO SPUNEȚI PE FAȚĂ PT CE L-AU BATUT??? PAI TOATA FAMILIA ROCCO VINDE IN PIAȚĂ PE FAȚĂ, IN TIMP CE CEILALȚI DIN JUR SE DUC LA PUSCARIE! NE POATE SPUNE CINEVA CUM DE EI,ACESTE SIFOANE SCUZEEEE OAMENI „SERIOSI” NU SE DUC PE COPCA?
  OARE COLABOREAZĂ?

 • Paul , ce tot ai tu cu Vasluienii, ai evoluat tu foarte bine,nici nu știi să scrii. Fii tu evoluat cu sifoanele tale cu tot. Sifoanele și prăduitorii sunt pleava societății, și probabil faci parte din aceeași categorie

 • Bine ia mai facut,merita omorat jegul.Politia sa se duca in piata nu sa astepte deja cazurile rezolvate de altii care au avut curajul sa-si faca dreptate singuri.

 • Acum dacă îi mai trebuie să dea țiapă cu țigările.
  Să stea în piață și să vândă flori acum în scaunul cu rotile.
  Nu i-a făcut rău deloc și-a găsit nașul, credea că mai duce de nas un prost dar nu i-a mai mers.

Adauga un comentariu