Local

Răzbunare terminată prost la Iași! Un bărbat a intrat cu concubina sa și cu fiica acesteia într-un șantier și au plecat cu 5.000 de euro. Acum, toți sunt în arest

Publicat: 22 iul. 2020
Răzbunare terminată în arest pentru un bărbat care a furat de pe un șantier
Din răzbunare a furat bunuri de aproape 5.000 de euro, ajutat fiind de concubina și fiica sa vitregă

Un bărbat din Iași a ajuns în arest alături de concubina sa și de fiica acesteia după o răzbunare. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când bărbatul a decis să-și facă singur dreptate și a plecat să fure din șantier  . Planul nu i-a mers însă așa cum se aștepta și a fost prins de polițiști

Un bărbat din Iași a ajuns în arest împreună cu concubina lui și fiica acesteia după ce a pus la cale un plan de răzbunare

Florin Beznea a lucrat pe un șantier de pe șoseaua Voinești, iar la un moment dat a ajuns la discuții aprinse cu patronul său. Totul a plecat de la nemulțumiri salariale. Bărbatul a susținut că nu și-a primit banii pentru munca depusă și a vrut să-și facă dreptate.

„Polițiștii Secției 6 Poliție Iași au identificat 4 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din șantierul unei societăți. Trei dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 18 iulie, în jurul orei 22:30, patru persoane, două femei și doi bărbați, ar fi pătruns prin efracție într-un container dintr-un șantier, de pe raza municipiului Iași, de unde ar fi sustras scule electrice, valoarea prejudiciului reclamat fiind de aproximativ 5.000 euro”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Unul dintre bărbați ar fi fost angajat în trecut la respectiva societate comercială și ar fi avut diferende de natură salarială, motiv pentru care ar fi comis fapta, ajutat de celelalte persoane. O parte dintre bunuri ar fi fost comercializate în talciocul din municipiul Iași. În baza probatoriului administrat în cauză, un bărbat și două femei au fost reținuți pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Au distrus camere de supraveghere pentru a putea fura în liniște

Florin Beznea, în vârstă de 46 de ani, concubina acestuia, Ana-Maria Pavel, de 39 de ani, și fiica acesteia, Cristina, de 22 de ani, au fost identificați și audiați de către polițiștii din cadrul Secției 6 după ce au furat dintr-unul dintre șantierele SC ImoInvest Construct SRL.
În joc, pe lâgă aceștia a intrat și iubitul Cristinei. Toți au escaladat gardul care împrejmuia zona de lucru, au distrus camerele de supraveghere și au sustras mai multe bunuri electrice pe care ulterior le-au ascuns la adresa unde locuiau fără forme legale.
Ulterior, aceștia au reușit să vândă două truse cu unelte.

Din fericire pentru păgubiți, celelalte bunuri au reușit să fie recuperate. Iubitul tinerei nu a fost prins până în prezent, însă polițiștii continuă cercetările pentru a-l depista. În aceeași zi a ajuns în arest un alt bărbat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 12 iulie, acesta i-ar fi smuls unei femei telefonul din mână, în timpul unei convorbiri. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Cercetările continuă.
Adauga un comentariu