Gadgeturi

Razer a intrat pe segmentul castilor audio premium – Adaro este noul brand Raze

Publicat: 03 ian. 2014

Razer este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de hardware si accesorii pentru gaming, iar acum compania face pasul catre un alt segment de produse, castile audio premium, prin noul brand Adaro.

Desi probabil v-ati fi asteptat ca Razer sa ne propuna casti audio dedicate gamerilor, compania a optat pentru atacarea segmentului premium de astfel de accesorii, intrand astfel in competitie directa cu branduri precum Beats, Sol Republic sau Skullcandy, scrie TheNextWeb.

Noua gama de casti premium Adaro de la Razer cuprinde, deocamdata, trei modele.

Adaro In-Ears, care costa 79,99 euro, sunt dedicate iubitorilor de muzica, au dimesiuni mici si se preteaza utilizarii cu smartphones sau alte device-uri portabile.Adaro Stereos
este cel de-al doilea model din noua gama de casti Razer. Castile au dimensiuni de 40mm si sunt disponibile atat cu fir, la pretul de 99,99 euro, sau wireless (Bluetooth4.0), la pretul de 149 euro.

Adaro Stereos Wireless ofera o autonomie de 20 de ore de playback.

Al treilea model din gama premium este si cel mai scump.

Castile Adaro DJ costa 199,99 euro, au dimensiuni de 50mm, asigura o izolare fonica buna si sunt dedicate, dupa cum probabil ati dedus din numele accesoriului, inclusiv DJ-lor.

Toate modelele de casti Razer Adaro vor deveni disponibile comercial din februarie, insa pot fi deja precomandate pe site-ul Razer.loading...

Adauga un comentariu