Eveniment-Social

Razie in locuintele sociale din Iasi ocupate de tigani

Publicat: 22 sept. 2015
1

@ Inspectorii municipalitatii au facut o serie de controale in imobilele ce fac parte din patrimoniul public, in care locuiesc numeroase persoane de etnie rroma

Marti dimineata, între orele 09:00-10:00, politistii locali, împreuna cu reprezentantii Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat, au organizat o actiune la imobilele sociale. Ieri, inspectorii primariei au intervenit pe strada Pacurari nr. 29 si 49. Cu ocazia controalelor, acestia au avut în vedere identificarea persoanelor care locuiesc fara forme legale, tulbura linistea locatarilor si nu respecta normele de curatenie si convietuire în comun.

Astfel, inspectorii DAPPP, impreuna cu politistii locali, au verificat spatiile locative, fiind aplicate 12 sanctiuni contraventionale. Sapte persoane au primit sanctiuni cu valori cuprinse între 570 si 1.150 lei pentru ca locuiau ilegal in locuinta din fondul locativ de stat. De asemenea, trei amenzi între 700 si 2.500 lei au fost date pentru depozitarea de deseuri menajere pe domeniul public. În plus, au fost depistati inclusiv indivizi care nu au acte de identitate. „In urma legitimarilor efectuate, doua persoane au fost sanctionate cu amenzi în valoare de 40 lei, deoarece aveau actele de identitate cu termenul de valabilitate expirat”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Adauga un comentariu