Local

Razie in mai multe zone din oras. Iata ce au descoperit oamenii legii

Publicat: 02 iun. 2016
1

La data de 1 iunie, între orele 8:00-10:00, politistii Sectiei 4 de Politie au actionat în sistem integrat, cu cei din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, Biroului pentru Centrul Universitar, Sectiei 5 Politie, având ca scop prevenirea si combaterea infractiunilor de tâlharie, furt de biciclete, din autoturisme, precum si pentru depistarea persoanelor care se sustrag cercetarilor în dosarele penale.

S-a actionat, de asemenea, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica în zona unitatilor scolare, pentru depistarea persoanelor care comercializeaza ilegal tigari, a minorilor disparuti, a persoanelor care poseda mandate de executare a pedepsei, verificarea autoturismelor înmatriculate în strainatate si prevenirea evenimentelor rutiere. S-a actionat în zone precum Metalurgie, Ciurchi, Oancea, Stejar, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Podul de Fier, C. A. Rosetti, precum si în alte zone aglomerate. Au fost organizate 22 de controale, la care au participat peste 30 de politisti.

Au fost depistate 5 persoane banuite de comiterea unor infractiuni si au fost controlate 6 baruri si 31 societati comerciale. Au fost conduse la sediul politiei pentru verificari 12 persoane. Au fost retinute 3 persoane banuite de comiterea unor fapte penale si solutionate 7 dosare penale cu autori necunoscuti.

Adauga un comentariu