Actualitate

Razie printre taximetristii si masinile „scoala” din Iasi – FOTO,VIDEO

Publicat: 06 aug. 2014

Astazi, politistii de la Biroul Rutier Iasi desfasoara o actiune impreuna cu reprezentantii RAR, pe raza municipiului Iasi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, monitorizarea si fluidizarea traficului rutier, precum si pentru verificarea modului de desfasurare a transportului in regim taxi si a autovehiculelor destinate efectuarii orelor de conducere in cadrul scolilor de soferi.

Citeste si Bilant pentru politisti. Iesenii pusi la respect cu sanctiuni drastice

In urma actiunii desfasurate astazi, in intervalul orar 9:00 – 12:00, au fost aplicate 33 de sanctiuni contraventionale, dintre care 24 soferilor care desfasoara activitati de transport persoane in regim taxi, pentru lipsa ITP, nefolosirea centurii de siguranta, neafisarea ecusoanelor la vedere, defectiuni tehnice minore, si 9 pentru lipsa dotarilor specifice la autovehiculele care desfasoara activitati in cadrul scolilor de soferi. Actiunile continua si in prezent.

Comentarii
  • RAZIILE SE FAC NUMAI LA SARACI,DE CE NU FACE-TI PRIN SPITALE LA NOBILIME,LA SPITALUL DE UNCOLOGIE SUNT MEDICI CARE PLEACA ACASA CU 200-300MILIOANE LEI VECHI IN BUZUNARE,DE AIA NU VA ATINGE-TI MILITIENI CORUPTI

Adauga un comentariu