Local

Razii de amploare printre taximetristi. S-au dat amenzi usturatoare

Publicat: 07 mai 2014
1

Taximetristii din Harlau au fost luati la intrebari de politisti. Oamenii legii au organizat o actiune de control si au dat amenzi pe banda rulanta. Unul dintre soferii sanctionati chiar a ramas fara autovehicul, deoarece politistii au decis sa-l imobilizeze in vederea indisponibilizarii. Conducatorul auto, in varsta de 24 de ani, efectua transport public de persoane fara a respecta legislatia in vigoare.

Citeste si: Taximetristii ieseni, implicati intr-o retea de tepari coordonata din puscarie

„La data de 06.05.2014, între orele 06.00 – 14.00, politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Hârlau, împreuna cu reprezentanti ai I.S.C.T.R. Iasi, au actionat pe raza de competenta pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului public de persoane si a celor care efectueaza transport de persoane în regim taxi. În cadrul actiunii au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, în valoare de 11.870 de lei si au fost retinute un certificat de înmatriculare si doua placute de înmatriculare”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

Citeste si: Amenzi de aproape 10.000 de euro pentru taximetristi pirati si tonetari

Comentarii
  • In Tg.Frumos nu cred ca mai multui de 4-5 sa aiba atestat,in rest pleava de soferii nimanui,pt ca nimeni nu-i verifica,sub acest aspect.Pana nu avea loc o catastrofa nu are cine sa-i verifice.

Adauga un comentariu