Titlurile zilei

Răzmeriță în alianța USR- PLUS, împotriva parlamentarului Cosette Chichirău. Partenerul său, deputatul zero Marius Bodea, racolează disperat oameni din PNL Iași. Membrii cer plecarea celor doi scandalagii (EXCLUSIV)

Publicat: 27 iun. 2020
Scandal fără precedent printre cei din alianța USR- PLUS din cauza parlamentarului Cosette Chichirău, care care l-a adus pe deputatul zero Marius Bodea, acesta ajungând să racoleze oameni din PNL Iași pentru a nu se face de râs în fața celor două formațiuni aliate
În alianța USR- PLUS se cere demisia deputatului Cosette Chichirău, după ce deputatul zero Marius Bodea încearcă să aducă membri PNL Iași

Scandal monumental în alianța USR- PLUS din cauza deputatului zero Marius Bodea și a parlamentarului Cosette Chichirău. Desemnat candidat la Consiliul Județean, Marius Bodea încearcă să racoleze în disperare membri ai Biroului Politic Local PNL Iași, el venind cu mâna goală în alianță. Cosette Chichirău a ajuns să fie tot mai contestată de oamenii din USR Iași, care i-au cerut deja demisia din funcțiile de la partid

Puci în alianța USR- PLUS la Iași împotriva parlamentarului Cosette Chichirău. Aceasta l-a adus pe deputatul zero Marius Bodea în partid pentru a candida la Consiliul Județean. Marius Bodea a venit cu mâna goală în alianță și încearcă să racoleze mai mulți membri din Biroul Politic Local al PNL Iași, pe care l-a condus în ultimii ani. În aceste condiții, oamenii din USR au ajuns să-i ceară demisia lui Cosette Chichirău din funcțiile deținute în formațiunea politică.
Marius Bodea i-a adus în USR numai pe scandalagii Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat, ultimul doar cu numele. Pentru că a promis că vine cu nenumărate persoane, Bodea caută acum să racoleze din foștii colegi din Biroul Politic Local al PNL Iași. Disperat că nu are oameni alături, că toată lumea a înțeles că este un țepar notoriu, deputatul zero dă telefoane peste telefoane pentru a-i prosti pe cei de la PNL să vină alături de el.

Scandal în alianța USR-PLUS din cauza parlamentarului Cosette Chichirău

După ce a forțat aducerea lui Marius Bodea în alianța USR- PLUS, parlamentarul Cosette Chichirău a provocat un scandal monstru în interiorul propriului partid. Oamenii nu acceptă ca deputatul zero Marius Bodea să fie impus candidat la Consiliul Județean și să impună scandalagii precum Răzvan Timofciuc sau Etienne Ignat pe listele pentru Consiliul Local.

„Iuda sau Cosette, aceeași persoană. Ai demonstrat încă o dată de ce ești tu în stare. Încă de la început mi-am dat seama cine ești și ce ai face pentru 2-3 procente în plus, dar mi-am zis că poate reflectez într-un mod exagerat. Nu m-am înșelat: ai face totul. Ai fi în stare să vinzi toată filiala USR Iași la tarabă. Pentru interesele tale politice, te-ai folosit sistematic de fel de fel de colegi pe care apoi i-ai aruncat ca pe o pereche de șosete la coșul de gunoi”, se arată într-un mesaj intern al celor de la USR Iași.

Deputatul zero, fugit din PNL Iași, a dinamitat USR. Cosette Chichirău riscă să fie fugărită din partid

Cosette Chichirău a fost luată la ochi de oamenii din USR Iași de ceva vreme. Aducerea deputatului zero Marius Bodea, demisionar din PNL Iași, pentru a candida la Consiliul Județean Iași, a provocat tensiuni și mai mari. Și alianța USR- PLUS a ajuns pe un butoi cu pulbere din cauza lui Chichirău.

„Mulți au fost puși pe margine doar pentru că nu erau pe aceeași frecvență de opinie cu tine. Ai tăiat în stânga și în dreapta doar pentru interesul tău personal. Pentru tine, absolut nimeni nu contează, ci doar interesele tale și cum să acumulezi capital politic. Ești politicianul clasic (ipocrit) care nu crede în democrație/meritocrație, ci doar în obediența celor din jur, superficialitate, scandal, capital politic atins cu orice preț, interesele proprii deasupra oricărui interes comun, mediocritate, barbologie, zâmbet fals, dezbinare, lipsă de moralitate, trădare”, se mai arată în mesajul respectiv.

Dezastru pe linie în USR Iași. Cosette Chichirău, fugărită cu tot cu deputatul zero Marius Bodea din filiala ieșeană

Cooptarea lui Marius Bodea în alianța USR- PLUS la Iași a provocat un val de nemulțumiri printre oamenii din partide. Parlamentarul Cosette Chichirău a ajuns în cel mai jos punct al său, dorința acesteia de a ajunge primarul municipiului Iași fiind practic istorie.

„Te-aș putea numi Dragnea cu o ușurință remarcabilă. Sunteți 1:1. Sunt absolut sigur că pentru alte 2-3 procente, i-ai arunca la coșul de gunoi și pe alți oameni din actuala conducere, pe care îi respect și pe care menționez sumar: pe Filip, Daniel, Codrin, Ionuț, Ana, Felix, ordinea chiar nu are relevanță. Nu meriți să fii în USR, locul tău e în PSD sau în afara politicii, pentru că nivelul tău de toxicitate gazează capete cu bune intenții. Reprezinți politicianul viclean, machiavelic pe care, noi cei care vrem schimbarea, nu îl vrem în nicio instituție a statului. Încetează să mai prostești lumea. Mai e puțin și vei rămâne fără susținerea politică din filială și va veni rândul tău ca să fii aruncată la coșul de gunoi unde îl vei găsi pe Bodea. Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. Toți știm cine ești. Absolut toți. Demisia din BJ. Aveți curaj, colegi și denunțați impostura politică a colegei voastre, Cosette”, au mai spus cei de la USR Iași.

Comentarii
 • shut in kur Bodea de la ieseni asa cum ai facut si tu cu multi dintre noi iesenii. MAAAAAARS LA COSUL DE GUNOI NULITATE! in ce priveste USR nu mai avem niciun respect nu mai dam voturi la CHICHIRAU, dupa ce ati adus in USR canaliile bodea, la munca putorilor imputite nu va mai ganditi la jatmanit banul public al contribuabilului

 • USR-PLUS sau lupii moralisti? Majoritatea sunt copiii unor demnitari comunisti de rang înalt sau fosti ofiteri superiori de securitate. Cand România era zdruncinată de privatizari si saracie odraslele îsi faceau studiile in marile universitati occidentale si americane. Pe banii cui? Cum au devenit babacii milionari in doar 10 ani de la revolutie? Sau toti au obtinut burse internationale ca multumire pentru privatizarea industriei românești?
  ÎȚI PROVOCA GREATĂ TOATE POVESTILE ASTEA CU GENII DE CARTON. CORUPȚIE PÂNĂ LA A ȘAPTEA GENERAȚIE. Comunisti deghizați.

 • Corect,eu sunt de acord.
  Trebuie sa il puna conseier pe Bunelu (pre numele sau de berar, Cozma) despre care si eu am scris pe linchedin ca este un specialist exceptional, membru in partidul lui Bubuta.
  Bunelu bea single malt, iar de mancare, de la hrana vie (da, da ! mare cunoscator) pana la degustarile de zacusca si peltele cu denumiri pastoreliene, asta nu se face de rusine. E vanator si are un gip ză veri oan en onli.
  Dar cate nu stie Bunelu: dujman al berilor pe care nu le vindea el, meneger in multiple domenii from screci, filantrop de peste dublu, insa cel mai bine este ca e politician innascut si merita sa fie conseier.
  Are nevoie de jobul asta ca sa se chiverniseasca olecutica, ca nepotul trebe deja sa mearga la scoala, basca niste pachete de trimis la bucale. Eu zic sa dam afara toti contracandidatii si sa il alegem pe Bunelu nostru näțional sa fie conseier ca sa reverse bunastarea peste pravaliile de sat (hopa, era sa zic „cartier”) si sa creasca sanatos societatea.
  Am zis.

 • cei din imagine,2 scandalagii care nu merita un minim de atentie din partea iesenilor, in plus bodea viitor puscarias, pregatire legala, cultura generala nimic, si cealalta chichirau are gura si atat in rest nula

Adauga un comentariu