Mozaic muzical

Razvan a divortat de mama copiilor lui si a inceput o relatie cu Lidia, acum doi ani. Gurile rele au tot spus ca ea a fost motivul separarii. Acum, cantareata a recunoscut cum a inceput relatia ei cu Razvan

Publicat: 06 dec. 2018

Lidia Buble a dezvaluit informatii mai putin cunoscute despre povestea ei de dragoste cu prezentatorul de televiziune Razvan Simion. Lidia Buble a recunoscut. Cine a spus prima data „Te iubesc!”

Cantareata Lidia Buble formeaza un cuplu cu Razvan Simion, prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. Cei doi se inteleg perfect, insa sunt extrem de discreti cand vine vorba despre relatia lor.

Cu toate acestea, Lidia Buble a oferit amanunte necunoscute pana acum despre cum a inceput povestea de dragoste dintre ea si Razvan Simion.

„El si-a facut curajul de a ma aborda. Apoi au urmat si primele noastre intalniri. Iar eu, cand stiam ca se apropie momentul sa plece, plangeam. Desi stiam ca urma sa ne vedem a doua zi. Dar plangeam de fericire si de dor, pentru ca abia asteptam sa-l vad urmatoarea zi. Nu mi s-a intamplat asta cu nimeni altcineva in afara de el. Si da, eu am fost prima care a spus „Te iubesc”. El s-a uitat la mine si a spus: „Tu esti sigura de treaba asta? Vezi ca sunt doua cuvinte mari””, a dezvaluit Lidia Buble, potrivit Libertatea.loading...

Adauga un comentariu