Magazin

Razvan Ciobanu a sunat-o pe Oana Zavoranu! Ce a putut sa ii ceara

Publicat: 06 mai 2019
1

Vedeta a fost invitata la o emisiune de la Antena Stars. Aflata in timpul emisiunii, Oana Zavoranu a facut o marturisire bomba. Oana sustine ca a fost sunata de regretatul Razvan Ciobanu. Totul s-ar fi intamplat dupa ce acesta ar fi fost batut de catre iubit. Desi erau doar cunostinte, Razvan Ciobanu ar fi sunat-o pe Oana de mai multe ori, dar de fiecare data bruneta nu l-a ajutat.  Designerul vestimentar ar fi rugat-o pe Oana sa vina la el, iar bruneta in pofida posibilitatilor financiare existente a refuzat fiindu-i frica de reactie lui Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu. 

De ce sicriul lui Razvan Ciobanu a ramas inchis?

Razvan Ciobanu a sunat-o pe Oana Zavoranu
''Razvan era un om controversat, eu il cunosteam…Mie imi pare rau ca sunt astazi in postura parerologului, Razvan era un om cu probleme emotionale. Eu ultima oara cand am fost sunata de el, mesajul era: Ajuta-ma, am nevoie de un prieten. Este cunoscuta drama prin care a trecut acesta cu fostul iubit insa cu siguranta sunt multi care vor aparea…” , a declarat Oana Zavoranu.

Oana se temea de fostul iubit al lui Razvan Ciobanu
''Cert este un lucru, Razvan era un om contrversat, se stia ca avea probleme cu drogurile, nu este exclusa nici o altercatie cu clanuri. Eu am fost cautata de el de multe ori in momente de disperare. Nu am fost prieteni. M-a sunat imediat dupa bataia celebra cu fostul iubit, m-a rugat sa vin la el. Nu eram atat de apropiati, adica cred ca l-am vazut pe Razvan de 5-6 ori in viata mea, eram mai mult cunostinte, dar era clar o rugaminte de-ale lui de a veni, ca era distrus. Nu m-am dus pentru ca…i-am zis ca nu vin, doamne fereste vine ala (fostul iubit, n.r.) si se isca un scandal” , a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu