Stiri si curiozitati

Razvan Ciobanu a sunat-o pe Oana Zavoranu. Ce a rugat-o pe bruneta, iar ea l-a refuzat!

Publicat: 06 mai 2019

Bruneta a fost invitata in cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars. Acolo, Oana a marturisit ca a fost sunata de regretatul designer.

Razvan Ciobanu a sunat-o pe Oana Zavoranu la scurt timp dupa ce a fost batut de iubitul sau. Aceasta sustine ca, desi erau doar cunostinte, creatorul de moda i-a cerut ajutorul de mai multe ori. Cu toate ca trecea prin clipe cumplite, bruneta nu l-a ajutat.

Razvan Ciobanu a sunat-o pe Oana Zavoranu si a rugat-o sa vina la el. Cu toate ca avea posibilitati financiare, bruneta a refuzat sa il ajute. De ce? Se temea de Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu. Bruneta ii spunea mereu ca se teme sa se duca la el, de teama geloziei iubitei.

Razvan Ciobanu a sunat-o pe Oana Zavoranu

„Razvan era un om controversat, eu il cunosteam…Mie imi pare rau ca sunt astazi in postura parerologului, Razvan era un om cu probleme emotionale. Eu ultima oara cand am fost sunata de el, mesajul era: Ajuta-ma, am nevoie de un prieten. Este cunoscuta drama prin care a trecut acesta cu fostul iubit insa cu siguranta sunt multi care vor aparea…” , a declarat Oana Zavoranu.

Oana se temea de fostul iubit al lui Razvan Ciobanu

„Cert este un lucru, Razvan ra un om contrversat, se stia ca avea probleme cu drogurile, nu este exclusa nici o altercatie cu clanuri. Eu am fost cautata de el de multe ori in momente de disperare. Nu am fost prieteni. M-a sunat imediat dupa bataia celebra cu fostul iubit, m-a rugat sa vin la el.

Nu eram atat de apropiati, adica cred ca l-am vazut pe Razvan de 5-6 ori in viata mea, eram mai mult cunostinte, dar era clar o rugaminte de-ale lui de a veni, ca era distrus. Nu m-am dus pentru ca…i-am zis ca nu vin, doamne fereste vine ala (fostul iubit, n.r.) si se isca un scandal” , a mai spus vedeta.loading...

Adauga un comentariu