Stiri si curiozitati

Razvan Ciobanu, amenintat prin telefon? „Eu cand l-am cunoscut pe Razvan, mi-a dat teapa”

Publicat: 23 mai 2019
3

Amicul apropiat al designerului de moda a spus adevarul despre ”mesajele de amenintare” pe care Razvan Ciobanu le-ar fi primit.

Sorin Oprea, amicul apropiat al creatorului de moda, a spus adevarul despre speculatiile ca Razvan Ciobanu ar fi fost amenintat. De fapt, mesajele pe care designerul le primea nu contineau deloc amenintari sau cuvinte jignitoare, ci intotdeauna a fost vorba despre o ”conventie” de a primi banii imprumutati inapoi.

”Eu m-am certat cu Razvan nu o data, de zeci de ori, de sute de ori. Treburile au fost interpretate tot timpul in defavoarea noastra. Eu cu Razvan, chiar daca ma certam, a doua zi ma impacam. Razvan daca a avut o datorie la mine, a achitat-o tot timpul. Si am fost printre singurii care mi-am recuperat banii. Integral. Mai avea cateva tricouri. Eu am in telefon si acum daca vreti sa va arat (n.r. mesaje). Nu amenintari. „Sa-mi dai banii”, ”Cand ii dai?”, ”Maine trebuie sa-mi platesc salariatii”, dar niciodata sa-l amenintit sau sa-i fac ceva. (…) Razvan Ciobanu mi-a facut cadou un ceas. Cadou in ghilimele. Eu cand l-am cunoscut pe Razvan, mi-a dat teapa intre ghilimele de o pereche de adidasi de la magazin. Merg la el acasa, mi-a spus ca imi place ceasul pe care-l avea pe o masa. Mi-a zis ”daca vrei iti fac cadou” si eu i-am zis ”nu, asta e in contul la banii pe care aveai sa mi-i dai”. Eu la randul meu l-am facut cadou la altcineva”, a povestit Sorin Oprea intr-o emisiune de televiziune.
Laura Vicol, avocata si prietena buna a lui Razvan Ciobanu: ”E adevarat, inca nu sunt gata nici raportul toxicologic, nici raportul masinii, pentru ca ancheta, asa cum am spus, ea se deruleaza in continuare si sunt foarte multe lucruri care tot ies la iveala. Insa, nefiind singurul dosar de care se ocupa cei de acolo. Atata vreme cat am ridicat anumite suspiciuni in legatura cu evenimentele petrecute cel putin in ultimele zile de viata ale lui Razvan, din aceasta cauza am exagerat cu confidentialitate, daca ar fi facute publice anumite lucruri, ar afecta ancheta”
 

Adauga un comentariu