Magazin

Razvan Ciobanu, DEZVALUIRI despre perioda in care a luat DROGURI

Publicat: 13 mart. 2013

Razvan Ciobanu a fost luat la ochi de autoritati, in urma cu cativa ani, in dosarul drogurilor de lux. Serviciile secrete au interceptat „intamplator” o convorbire telefonica in care designerul discuta cu un presupus traficant de cocaina, insa, din lipsa unor dovezi clare, Razvan Ciobanu a iesit curat din acest caz.

Astazi, creatorul de moda recunoaste ca a cheltuit multi bani pe cocaina, insa nu a ajuns niciodata sa fie dependent.

„Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am incercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care da dependenta. As putea sa spun ca in 2009 am vrut sa vad cum e sa fii Mick Jagger. N-am mai vrut sa fiu Tom Ford, am vrut sa fiu Mick Jagger. M-am gandit sa vad ce inseamna sa traiesti pe principiul unui rock star.  Langa mine au fost aproximativ aceeasi oameni cu care eram prieten de mult timp. Pot sa dau si niste nume: Monica Barladeanu, Andreea Raicu, Irina Schrotter. Toti oamenii astia au fost permanent langa mine. Au stiut ca e doar o faza si ca ea va trece. Ulterior am castigat prieteni noi, cum ar fi Sandra Stoicescu pe care au cunoscut-o exact in perioada de dupa distractia mea”, a spus Razvan Ciobanu, marti, intr-un interviu acordat emisiunii „Rai da’ Buni”, de la Antena 2.

Intrebat cati bani a aruncat pe droguri, acesta a spus: „Daca nu as fi cheltuit bani pe cocaina, as fi avut probabil inca 100 de perechi de pantofi pe langa cei 200 pe care ii am deja. Nu as sterge cu buretele acea perioada, nu as sterge nimic, pentru ca lucrurile astea m-au ajutat sa fiu cine sunt acum”.
sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu