Magazin

Razvan Ciobanu, exemplu de ambitie. A slabit 44 de kilograme cu un truc extrem de simplu

Publicat: 24 apr. 2016

Micsorarea chirurgicala a stomacului nu este o solutie la indemana pentru oricine si, mai ales, nu este una dintre cele mai recomandate atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus. De asta s-a convins designerul Razvan Ciobanu, care a reusit sa slabeasca 44 de kilograme cu ajutorul nutritionistului.

Doar prin dieta. Asa a reusit sa aiba o silueta de invidiat celebrul designer al vedetelor, Razvan Ciobanu. Intr-un interviu acordat Revistei Ciao, el a dezvaluit faptul ca in urma cu trei ani a apelat la sfaturile unui nutritionist.

Acesta sustine ca a pornit dieta de la 127 de kilograme, iar acum a ajuns sa oscileze intre 80 si 83 de kilograme.

„Dupa ce am pornit cu dieta, mi-a fost destul de simplu. Perioade lungi de timp am respectat strict sfaturile medicului meu nutritionist, dr. Simona Tivadar. Practic am slabit doar prin dieta. Am incercat cu sportul, dar nu ma pot tine. Nu imi place deloc”, a declarat Razvan Ciobanu.

Designerul spune ca are minimum cinci mese pe zi si ca urmeaza o dieta proteica, alternat cu perioade de multe legume si fructe. Recunoaste ca, din cand in cand, mai incalca sfaturile nutritionistului. „Nu ma pot abtine de la dulciuri. Am si acum zile in care nu ma pot abtine si asta ma costa cateva kilograme, pe care apoi le dau jos. Inca lucram la stabilizarea greutatii”, a mai spus Ciobanu.

Creatorul de moda mai spune ca ar fi apelat la micsorarea chirurgicala a stomacului, insa i se pare o procedura costisitoare si dureroasa in acelasi timp. Sustine, insa, ca faptul ca a slabit nu i-a schimbat prea mult stilul de viata. „Practic, in afara de efectul vizual si de sanatate, nu sunt schimbari majore, dar ma plac mai mult si sunt mandru de reusita. Sunt mai increzator si relationez mai usor. Practic si teoretic, am scapat de un mare complex”, a mai povestit Ciobanu.loading...

Adauga un comentariu