Stiri si curiozitati

Razvan Ciobanu „i-a socat pe toti cu ceea ce a facut”!

Publicat: 19 mai 2019
3

Razvan Ciobanu era, spun fostii sai colegi de liceu, un adevarat copil-minune. Creatorul de moda a murit in prima zi de Paste, intr-un accident rutier la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

Unul dintre fostii sai colegi de liceu, de la Colegiul Economic A.D. Xenopol din Bucuresti, a dezvaluit, pentru WOWbiz.ro, o serie de povesti despre Razvan Ciobanu si adolescenta lui.

”Noi eram sase baieti in clasa. Ne era greu sa jucam un fotbal si tot timpul ne rigam de Razvan sa ne ajute sa facem si noi o echipa la orele de sport. Totdeauna ne refuza. Nu avea chef de fotbal, era preocupat sa deseneze. Stiu ca i-am luat o data caietul sa vad ce deseneaza si atunci am ramas interzis. Adica, eu care nu am talent la desen, am vazut niste rochii desenate cum nu vedeam pe niciunde”, a povestit acesta.

”Cei de a XI-a organizau balul bobocilor. Iar atunci Razvan Ciobanu i-a socat pe toti. S-a implicat, dar la modul cel mai serios. A avut grija ca totul sa fie in perfecta ordine pe scena. Si, ca sa nu fie nimic kitch, s-a ocupat, personal, de tinutele bobocilor, atat de fete, cat si baieti. Le-a facut el, cu mana lui, tinutele cu care sa apara la concursul de Miss si Mister. Profii erau toti socati cand au ajuns pe scena bobocii, s-au ridicat in picioare sa ii aplaude. Erau imbracati fantastic. Dupa aceea, profesorii s-au interesat de cine s-a ocupat de haine, voiau profesoarele si ele tinute cu atat bun gust”, a mai spus fostul coleg al lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu era cu totul si cu totul deosebit. ”Invata bine, nu facea probleme, era tare linistit si, cel mai important, sufletist. Ajuta pe toata lumea cand i se cerea, se implica in toate activitatile, mai putin sportul. Iar cand era indispus, mai desena ceva, o rochie, un costum, asa isi gasea el linistea”, a incheiat fostul coleg de clasa.

Adauga un comentariu