Magazin

Razvan Ciobanu, luat la rost de Veronica Cara: „Nu ai discernamant, esti un smintit!”

Publicat: 08 nov. 2011

Problemele creatorului de moda Razvan Ciobanu par sa nu se mai termine. Dupa ce a trecut printr-un faliment în anul 2009, încercarile designerului de a-si reveni financiar par sa fie sortite esecului.

Luna trecuta, designerul Razvan Ciobanu trebuia sa lanseze prima colectie de la declararea falimentului de acum doi ani.

Evenimenul de lansare a fost însa anulat, iar Veronica Cara, consilierul de imagine al artistului, spune ca toate hainele din colectie au fost sechestrate de catre asociatul lui Razvan.

„Pe 31 octombrie trebuia sa îsi lanseze o colectie dupa o absenta de 3 ani. Cu doua saptamâni înainte el s-a mutat cu tot cu haine si croitorese într-un alt imobil. Ulterior, i s-au confisat toate creatiile din prezentarea pe care urma sa o faca”, a spus Veronica pentru Happy Hour.

Razvan neaga toate afirmatiile consilierului sau de imagine si sustine ca va lansa noua colectie putin mai târziu.

„Evenimentul nu a mai avut loc din cauza unor probleme organizatorice ce tin de intimitatea mea”, a precizat designerul.

„Tu nu ai discernamânt, esti de-a dreptul smintit. De ce nu recunosti ca nu mai rochiile? Colaboratorul tau ti-a sechestrat rochiile. Tu traiesti cu gândul ca dusmanii tai nu pot sa doarma noaptea daca nu îi pupi”, a mai spus Veronica într-o discutie cu designerul.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu