Magazin

Razvan Ciobanu: „Prietenii m-au furat! Nu am cheltuit toti banii mei pe droguri si barbati!” – VIDEO

Publicat: 02 iun. 2011

Razvan Ciobanu a trecut prin momente dificile. Nu si-a cheltuit aproape toata averea pe droguri si barbati, ci a fost furat de prieteni.
Cunoscutul designer a revenit in lumea modei, dupa o perioada in care devenise dependent de alcool si droguri. Razvan Ciobanu se pune usor, usor pe picioare. Creatorul de moda spune ca s-a lasat mintit de prieteni si furat de acestia. „Nu problema cu drogurile m-a afectat. Eu am fost furat de prieteni. Nu am avut probleme din cauza ca am aruncat banii pe droguri sau pe barbati. M-am trezit brusc din prostia mea, din increderea pe care am avut-o in oamenii aceia. Am pierdut 600.000 de euro”, au fost dezvaluirile socante ale lui Razvan Ciobanu facute in direct la Acces Direct.
Norocul lui a fost cu o amica ce a incercat sa il puna pe picioare. „Mi-a zis sa merg cu ea in LA. M-am intors scapat de abuzul de alcool, somnifere si droguri. Cat am fost in LA am fost efectiv nebun. Acestei femei ii datorez viata”, a povestit Razvan despre momentul „salvarii”.
Designerul a vorbit si despre anumite probleme pe care le-a intampinat din cauza orientarii sale sexuale. „Lumea mi-a zis: ‘Fratica, daca stiam ca esti gay nu mai eram prieteni’. Imi place sa creez rochii de seara. Talentul nu se pierde niciodata. A fi gay nu inseamna sa porti rochii sau sa bagi mana cu forta in pantalonii cuiva”, a marturisit Razvan.loading...

Adauga un comentariu