Magazin

Razvan Ciobanu, sedinta foto incendiara si multi NERVI: SICTIR, MA!

Publicat: 19 sept. 2012

Razvan Ciobanu a revenit in forta, dar nu cu o colectie de haine, ci cu sedinta foto incendiara pentru o noua campanie. Si cum modelele alese de Ciobanu sunt pline de erotism, iar cadrele extrem de languroase, comentariile rautacioase nu au intarziat sa apara, scrie Libertatea.ro.

„Uite si muuuult discutata campanie facuta pentru mine de Edy. Punctul meu de vedere?! Profesionist, foarte civilizat si a rezistat fara sa se vaite pe toata durata shooting-ului. Dar nu ma asteptam sa ma trezesc razand chiar de luni. Am citit un articol despre ceva sex, modele etc… si hop si eu pe acolo. Funny funny funny. Cum s-or simti aia de chiar au avut „aventuri” cu modelul in cauza? Eu jur la biserica ca n-am avut astfel de angajamente cu el”, a comentat Razvan, pe pagina lui de Facebook, referitor la acuzatiile cum ca el ar fi avut o relatie cu modelul masculin din imagini, stiute fiind orientarile lui sexuale asumate.

„Si mai stiti ceva? … Ia mai vedeti-va voi de filmele voastre porno. (…) Hai sictir suckerilor. Sau poate sunteti cativa care ati uitat cam cum doreati sa profitati de multi dintre baietii ce lucrau ca model, ca sa nu mai vorbesc despre fete. Repet : SICTIR, MA!” a conchis designerul enervat.loading...

Adauga un comentariu