National

Razvan Ciobanu sustine ca a ramas cu o colectie de pantofi si una de genti in urma falimentului

Publicat: 05 feb. 2011

Razvan Ciobanu a continuat seria de dezvaluiri despre falimentul sau si despre perioada sa de singuratate care a urmat esecului sau financiar. Designerul povesteste ca nu a avut parte de vacante exotice sau de case luxoase dar ca în urma unor investitii mai putin inspirate n-a ramas decat cu o colectie de pantofi si una de genti.

„Nu sunt un cheltuitor. Nu aveam cheltuieli extravagante. Plateam niste leasing-uri pentru niste masini pe care le conduceam. Dar am facut cateva investitii proaste care s-au soldat cu falimentul. Niste imobile care au disparut cu totul. Dar asta din cauza mea, pentru ca nu am fost suficient de inteligent sa fac lucrurile si actele asa cum ar fi trebuit sa le fac…Am ramas doar cu o colectie de pantofi impresionanta si una de genti. Cred ca sunt în jur de 100”, a declarat Razvan Ciobanu  pentru revista Tabu.

„Locuiam într-un apartament în Piata Unirii. N-am avut niciodata vacante gen plecat o luna în nu stiu ce insule. Aveam weekend-uri destul de dese, într-adevar. Plecat de joi si ma întorceam duminica. Locuiam în hoteluri de design sau în hoteluri pe care voiam sa le vad sau sa le simt atmosfera”, a spus Razvan încercand sa demonstreze ca nu a dus o viata extravaganta.loading...

Adauga un comentariu