Magazin

Razvan, iubitul Zavorancei: Oana este ACASA. Am luat-o pe semnatura mea, eu decid pentru ea, inclusiv pentru deces – FOTO

Publicat: 12 dec. 2012
1

Dupa ce toata presa a vuit astazi in legatura cu o presupusa tentativa de sinucidere a Oanei Zavoranu, noi amanunte socante vin sa sporeasca misterul.

Dan Capatos a fost primul  care a afirmat, in emisunea lui „Un show pacatos„, ca Oana Zavoranu a fost externata din spital, spre stupefactia invitatilor sai, printre care se afla si psihologul Hanibal Dumitrascu. Acesta a declarat, ferm convins: „Aceste lucru nu se poate intampla. Nimeni nu-si da voie sa pleci de la Terapie Intensiva, imediat ce te simti mai bine”. Si totusi…

Asaltat de mesaje venite din toate partile, Dan Capatos a primit confirmarea externarii si din partea lui Razvan, iubitul vedetei brunete. „Oana este acasa”, se pare ca i-a scris el intr-un SMS „Pacatosului”.

De altfel, emisiunea „Un show pacatos” de la Antena 1 a difuzat, imagini de la momentul in care Oana era urcata in Ambulanta SMURD. In imagini se poate vedea cum Zavo era in stare de inconstienta si a fost scoasa din casa intubata.

Oana Zavoranu a fost adusa pe brate de catre iubitul ei si de un alt barbat, intr-o stare de slabiciune evidenta, ascunsa de ochelari de soare imensi, asa cum au aratat imaginile difuzate de emisiunea „Wowbiz” la Kanal D. „Acum o ora si jumatate am reusit sa o vad. Am luat-o pe semnatura mea, eu decid pentru ea, inclusiv pentru deces”, a declarat Razvan in cadrul emisiunii.

„Povestea cu consumul de droguri este o aberatie lansat de oameni rai. Nu inteleg de ce acum in prag de sarbatori se fac astfel de speculatii. Oana nu bea, Oana nu fumeaza, de droguri nici nu poate fi vorba. Nu vreau ca lumea sa inceapa sa creada ca Oana a ajuns sa se drogheze”, a mai adaugat partenerul ei.
sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu