Sport

Răzvan Marin, cuvinte de laudă din partea presei italiene după debutul în tricoul lui Cagliari

Publicat: 07 sept. 2020
Răzvan Marin a fost lăudat de presa italiană după debutul în tricoul lui Cagliari
Răzvan Marin a debutat cu dreptul la Cagliari

Răzvan Marin (24 de ani) a bifat 45 de minute în partida amicală susținută de Cagliari în compania formației locale Olbia. Internaționalul român a impresionat la debutul în tricoul „rossoblu”.
Mijlocașul român a debutat la Cagliari în meciul de pregătire câștigat de echipa lui Eusebio Di Francesco în fața celor de la Olbia, scor 1-0. Răzvan Marin i-a impresionat pe jurnaliștii italieni în cele 45 de minute jucate, aceștia considerând că formația din Sardinia a făcut o afacere excelentă odată cu aducerea românului în Serie A:

„Sub ochii celor care își petrec vacanța în Sardinia, Răzvan Marin a fost singura noutate din lotul lui Cagliari la meciul cu Olbia. Românul s-a integrat perfect în sistemul de joc propus de Di Francesco, și-a găsit colegii cu pase precise, a coborât între fundași pentru a dicta tempo-ul și a fost aplaudat. Pe scurt, Cagliari a făcut o afacere extraordinară”, a scris Centotrentuno.com.

Răzvan Marin, transfer la Cagliari după numai un an petrecut la Amsterdam

Răzvan Marin a plecat de la Ajax, după un singur sezon, în care a bifat 17 meciuri oficiale. Internaționalul român a fost împrumutat pentru următorul sezon la Cagliari, dar italienii vor fi obligați să achite clauza de transfer definitiv în vara anului 2021.

„Sunt foarte fericit că mă aflu aici! Sunt nerăbdător să încep treaba la echipă. De ce am ales Cagliari?! Pentru că am simțit, în acest moment, că este cea mai bună opțiune pentru cariera mea. Vreau să progresez mult aici”, a transmis Răzvan Marin după semnarea contractului cu gruparea „rossoblu”.

Adauga un comentariu