Sport

Răzvan Marin, dorit de marele AC Milan! Paolo Maldini și Frederic Massara au avut deja o întâlnire cu reprezentanții lui Cagliari

Publicat: 11 iun. 2021
Răzvan Marin
AC Milan este interesată de Răzvan Marin. S-au făcut deja primele demersuri.

Răzvan Marin ar putea prinde transferul vieții după sezonul bun în tricoul lui Cagliari. Marele AC Milan, echipa la care evoluează și Ciprian Tătărușanu, este interesată de serviciile românului. Milan și-a arătat interesul pentru român, iar în cursul zilei de ieri s-au făcut deja primele demersuri. A existat o întâlnire între Paolo Maldini, directorul sportiv Frederic Massara și reprezentanții lui Cagliari, la un hotel din Milano, anunță jurnalistul Antonio Vitiello.
Rămâne de văzut dacă Milan va fi cu adevărat interesată să-l cumpere pe fiul lui Petre Marin și după ce va afla suma de transfer a acestuia.
Cagliari a plătit zece milioane de euro pentru a-l lua definitiv pe internaționalul român de la Ajax și este de așteptat ca sarzii să-l cedeze pentru o sumă mai mare.

Răzvan Marin, cumpărat definitiv de Cagliari! Italienii le vor plăti 10 milioane de euro celor de la Ajax

Marin a evoluat în 37 din cele 38 de etape din Serie A, reușind trei goluri și șase pase decisive. Singurul meci din care a lipsit a fost cel cu Napoli, de la începutul lunii mai, din cauza unei suspendări. În plus, mijlocașul a bifat două apariții și în Cupa Italiei.

„Mă așteptam să am unele dificultăți la început, dar sunt mulțumit. Fotbalul italian este complicat și a evoluat, era normal să ai nevoie de timp pentru a te obișnui. Am crescut odată cu trecerea jocurilor într-un rol ca cel de mijlocaș central, orientat spre aripă, care mi se potrivește cel mai mult”, a declarat Răzvan Marin la finalul ultimului joc din acest sezon, Cagliari – Genoa 0-1, potrivit Corriere dello Sport.

Site-ul de specialitate Transfermarkt a actualizat cotele de piață ale fotbaliștilor români! „Tricolorii” din Italia domină în continuare topul celor mai valoroși jucători din țara noastră.
Cota lui Răzvan Marin (25 de ani), om de bază la Cagliari și la echipa națională, este în continuă creștere. Mijlocașul este jucătorul român cu cea mai mare cotă de piață, 15 milioane de euro, cu trei milioane mai mult decât precedenta estimare. Dennis Man și Valentin Mihăilă, fotbaliștii Parmei, îl urmează în acest top.

Topul celor mai valoroși fotbaliști români este condus de Răzvan Marin

Retrogradarea Parmei în Serie B i-a adus lui Dennis Man o scădere de un milion de euro, cota sa ajungând la 10 milioane, în timp ce evaluarea lui Valentin Mihăilă a rămas constantă, 8,5 milioane de euro. Al patrulea cel mai valoros jucător român este Alexandru Mitriță, cu 7 milioane de euro.
Alexandru Cicâldău, mijlocașul Universității Craiova, a beneficiat de o creștere de 500.000 de euro. Astfel, fotbalistul de 23 de ani a ajuns la o cotă de 6,5 milioane, devenind de departe cel mai scump jucător din Liga 1 și al cincilea în topul celor mai valoroși români.

Prestațiile lui Florin Tănase din sezonul recent încheiat, în care a fost cel mai bun marcator din Liga I, i-au adus o creștere de un milion de euro, cota sa fiind în acest moment de 5 milioane. Darius Olaru și Andrei Burcă sunt alți doi jucători din România care au înregistrat creșteri spectaculoase.

Adauga un comentariu