Sport

Răzvan Marin, mesaj puternic înainte de meciurile naționalei în campania de calificare la CM

Publicat: 23 mart. 2021
Răzvan Marin
Răzvan Marin a vorbit despre debutul naționalei în campania de calificare la CM 2022. Acesta consideră că doar Germania are o șansă în plus față de România.

Răzvan Marin, mijlocașul echipei italiene Cagliari, a vorbit despre debutul naționalei în campania de calificare la CM 2022, dar și despre absența selecționerului Mirel Rădoi.
Selecționerul Mirel Rădoi, depistat pozitiv la noul coronavirus, conduce antrenamentele echipei naționale a României prin intermediul platformei Zoom, a anunțat FRF. Răzvan Marin consideră că doar Germania e superioară României.

„Va conta foarte mult (n.r.: dacă Rădoi nu se va afla pe bancă), dar rămâne staff-ul său tehnic lângă noi și, bineînțeles, asta ne va ajuta. Prin ei ne va transmite ceea ce trebuie să facem în aceste meciuri și noi va trebui să ne adaptăm și să scoatem rezultate pozitive în toate cele trei partide. Sper totuși să revină cât mai repede lângă noi. Important este să începem cu dreptul ca să avem în următoarele meciuri un moral foarte bun. Germania cred că este singura echipa care are o șansă în plus față de noi. Înainte de toate, trebuie să ne gândim la noi și să facem tot posibilul ca până la finalul preliminariilor să depindă totul doar de noi”, a declarat Răzvan Marin.

Mirel Rădoi ar putea sta pe bancă la România – Macedonia de Nord

Federația Română de Fotbal precizează că există posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie pe banca tehnică la meciul cu Macedonia de Nord, chiar dacă selecționerul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

„Așteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord”, precizează FRF.

Naționala României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlnește pe 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Națională din București), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Națională din București) și pe 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).
România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Adauga un comentariu