Stiri Turism

Razvan Pascu devine vicepresedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania

Publicat: 31 mart. 2015
9
Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, fondator al Asociatiei Travel Focus si managing partner al agentiei de PR si evenimente Travel Communication Romania, a fost ales vicepresedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR).
”Sunt bucuros ca m-am alaturat Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania si ca voi avea sansa, ca vicepresedinte, sa vin cu idei de dezvoltare a dialogului social si a structurilor de economie sociala, dar si sa lucrez pentru implementarea acestora. Voi munci cu multa ambitie pentru dezvoltarea dialogului intre societatea civila si institutiile statului, dar si pentru dezvoltarea parteneriatelor de tip public-privat in care cred foarte mult si pe care imi doresc sa le promovez si sa le dezvolt cu succes, pe modelul celor din Austria sau Germania”, a declarat Razvan Pascu, citat de wall-street.ro.
Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania este singura organizatie patronala care reprezinta la nivel national si european interesele tinerilor intreprinzatori cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani. Compusa din noua structuri teritoriale, PTIR are ca membri peste 1.000 de firme conduse de tineri intreprinzatori, cu un numar de peste 10.000 de angajati. Scopul organizatiei este de a sustine, promova si reprezenta interesele profesionale, economice si sociale ale tinerilor intreprinzatori din Romania, inclusiv prin sustinerea, apararea si promovarea investitiilor lor sau a entitatii constituite de acestia (societate comerciala, asociatie familiala). Unul din principalele obiective ale PTIR este acela de a stimula si promova spiritul antreprenorial in randul tinerilor, oferindu-le acestora, pe de o parte, accesul la cunostintele legate de functionarea socio-economica a intreprinderilor si elaborand, ulterior, politici destinate in special tinerilor antreprenori.
Noul vicepresedinte al PTIR, Razvan Pascu, are 30 de ani si a intrat in antreprenoriat in 2012, ca fondator al companiei de PR si evenimente Travel Communication Romania, iar in 2014 a infiintat Asociatia de promovare a turismului romanesc Travel Focus si a devenit coordonator al Clusterului de Turism de Tineret. Anterior, Razvan Pascu a lucrat timp de 6 ani la ING, unde a fost Corporate Clients Manager.
In anul 2013 a fost inclus in ”Top 30 de tineri sub 30 de ani din Romania” realizat de revista Forbes, iar in aprilie 2014 a fost distins cu premiul ”Consultantul de turism al anului” la Gala Turismului Romanesc. Razvan Pascu este absolvent al programului de Executive MBA WU Vienna Executive Academy si a absolvit un curs de Global Strategy la Carlson School of Management (University of Minnesota, iulie 2014). Detine o diploma de master in management si comunicare in afaceri (SNSPA) si este licentiat al Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti (2008).
Adauga un comentariu