Fotbal intern

Razvan Rat si medicul lui Sahtior au venit la Bucuresti

Publicat: 07 ian. 2012

Fundasul Razvan Rat si medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko s-au deplasat, sambata, din Ucraina la Bucuresti pentru a fi alaturi de tehnicianul Mircea Lucescu, care a suferit un accident rutier, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean.
Potrivit sursei citate, Gluscenko va colabora cu medicii din Capitala. Razvan Rat va fi alaturi de medicul echipei din Donetk, pentru a-l ajuta cu traducerea din romana în rusa daca va fi necesar, „deoarece în terminologia medicala orice nuanta este importanta”.

Capitanul formatiei Sahtior, Darijo Srna, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca întreaga echipa este socata de ceea ce i s-a întamplat lui Lucescu.

„Am discutat la telefon cu Carlo (Carlo Nicolini, fizioterapeutul echipei Sahtior). El este la curent cu tot ce se întampla, îi contacteaza pe doctori, îi sustine pe Lucescu si pe familia acestuia. Sunt socat de ceea ce i s-a întamplat lui Mister. Este teribil si este o lovitura dura pentru echipa. Si ceilalti jucatori sunt socati. Suntem îngrijorati, dar stiu ca el este puternic. Va trece peste asta, sunt încrezator. In prezent este important sa nu se gandeasca la nimic. Cea mai importanta este acum sanatatea lui. Cred ca totul va fi bine”, a precizat Srna.

Mircea Lucescu a fost ranit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. In masina cu Mircea Lucescu era un barbat de 40 de ani, acesta fiind ranit usor si dus la spital pentru investigatii.loading...

Adauga un comentariu