National

Razvan Sava, sustinut de PNL pentru preluarea interimatului la Primaria Capitalei

Publicat: 24 nov. 2015

PNL il sustine pentru functia de primar interimar al Capitalei pe consilierul Razvan Sava, dupa ce Stefanel Dan Marin a fost demis in sedinta extraordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti de marti.

PNL precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca a demarat procedurile necesare pentru constituirea unei noi majoritati la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucuresti pe baza Acordului pentru bucuresteni initiat de PNL si pentru sustinerea unui reprezentant al PNL care sa ocupe functia de Primar General Interimar.

Potrivit sursei citate, Comitetul Executiv al PNL Bucuresti l-a desemnat marti pe Razvan Sava, reprezentant al PNL in Consiliul General, pentru preluarea functiei de viceprimar si implicit pentru preluarea atributiilor de primar general interimar.

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a fost demis din functie, marti, prin votul consilierilor generali, la doua luni dupa ce a fost desemnat in locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de coruptie. Pentru schimbarea din functie a primarului interimar Stefanel Marin (UNPR) au votat 37 de consilieri generali. Alti cinci consilieri au votat „impotriva”, iar trei s-au abtinut.

Viceprimarul Capitalei Dan Darabont a declarat marti, dupa sedinta CGMB in care primarul general interimar Stefanel Marin a fost demis, ca PSD ia in calcul sa faca o propunere pentru ocuparea acestei functii.loading...

Adauga un comentariu