Cancan

Răzvan Simion are iubită pe tiparul fostei soții. Ce se întâmplă cu matinalul de când s-a mutat cu Daliana Răducan

Publicat: 25 nov. 2021
răzvan simion iubită
Răzvan Simion s-a mutat cu iubita sa, Daliana Răducan

Răzvan Simion s-a mutat cu iubita sa, Daliana Răducan. În trecut, prezentatorul TV a fost însurat cu Diana, mariaj din care are doi copii. După divorț, a format un cuplu cu Lidia Buble, însă povestea de dragoste a celor doi s-a terminat după aproape șase ani de relație. Cât timp Răzvan și Lidia au fost împreună, relațiile dintre el și Dani Oțil s-au răcit simțitor. Pe atunci, cei doi nu mai apăreau împreună la evenimente publice și abia dacă mai vorbeau în afara platoului de filmare.

Dani Oțil și Răzvan Simion, prezentatorii emisiunii Neața, sunt prieteni din copilărie. Cu toate acestea, relațiile dintre cei doi prieteni s-au răcit de când colegul lui Dani Oțil s-a mutat cu noua sa iubită. Recent, Dani Oțil i-a reproșat colegului său că nu-l mai ține la curent cu noutățile din viața sa. După ce s-a Răzvan Simion s-a mutat împreună cu Daliana Răducan, colegul său nu mai știe actuala adresă.

Răzvan Simion s-a mutat cu noua iubită

Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan. Tânăra este arhitect de design interior și a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie. De asemenea, Daliana își promovează afacerea și atrage clienți noi. În acest an, cei doi s-au mutat împreună în casa pe care Răzvan a construit-o împreună cu Lidia Buble. La numai o lună de la despărțirea de celebra artistă, îndrăgitul prezentator și-a început relația cu actuala iubită. Când a aflat că Răzvan Simion și-a refăcut viața, Lidia Buble a declarat că nu este afectată deoarece nu mai are sentimente pentru fostul iubit.

„Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă”, a spus îndrăgita artistă.

Mult timp, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. Acum, însă, cei noi nu se mai feresc și își fac declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Fiica lui Răzvan Simion a fost cea care a dezvăluit secretul celor doi. Pe contul său de socializare, aceasta a postat o poză din living, unde Răzvan și Daliana urmăreau serialul Friends.

Relațiile dintre Răzvan Simion și Dani Oțil s-au răcit în ultima vreme

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prieteni din copilările, mai exact din grădiniță. Cu toate acestea, relația dintre cei doi s-a răcit de mai bine de un an. Cei doi nu mai merg împreună la evenimente publice sau în vacanțe. Conform apropiaților, Dani sa fost cel care s-a îndepărtat de Răzvan Simion. Atunci când se întâlnesc în afara studioului, cei doi abia dacă își mai adresează câteva vorbe. Această ruptură a început pe vremea când Răzvan Simion era într-o relație cu Lidia Buble. Dani Oțil s-a depărtat de prietenul lui deoarece se pare că nu o prea agreează pe artistă.

Recent, într-o ediție a show-ului Neața cu Răzvan și Dani, cei doi și-au schimbat replici accide în direct. Proaspătul tătic Dani Oțil i-a reproșat faptul că nu se implică suficient în intro-ul emisiunii, iar Răzvan Simion a propus să stabilească un program egal. De asemenea, Dani Oțil i-a mai reproșat colegului său că nu mai este la curent cu evenimentele din viața sa. De când Răzvan Simion s-a mutat cu Daliana Răducan, Dani Oțil nu mai știe unde locuiește prietenul său ori câte camere are casa. În altă ordine de idei, de când Răzvan Simion s-a mutat cu iubita, relația cu Dani Oțil s-a răcit.





Adauga un comentariu