Magazin

Razvan Simion, in lacrimi! Ce i-au spus copiii la telefon de ziua lui!

Publicat: 10 aug. 2016

In urma cu cateva zile, Razvan Simion si-a serbat ziua de nastere! Matinalul a avut-o alaturi pe iubita lui, Lidia Buble, insa ce l-a impresionat in mod deosebit a fost telefonul primit de la copiii sai din prima casatorie.

De un an, viata lui Razvan Simion se imparte intre Lidia Buble, actuala sa prietena, si copiii, Ianca si Tudor, din mariajul cu Diana, la care tine ca la ochii din cap. Din acest motiv, el incearca, in limita timpului de care dispune, sa fie alaturi de cei dragi, cel putin in momentele importante.

Luni, de pilda, Simion a implinit 36 de ani si s-a putut bucura de atentia totala a Lidiei. Cantareata a fost in preajma lui intreaga zi, i-a oferit un cadou important, apoi a si pus pe adresa ei de socializare o postare speciala pentru el. “La multi ani, copil frumos! Te iuuubesc”, la care a atasat si o fotografie cu Razvan, ca o dovada certa ca dragostea pe care i-o poarta este puternica si de nezdruncinat.

Pe de alta parte, dincolo de atentia artistei, barbatul a mai avut parte de o surpriza uriasa, una ce l-a marcat in mod deosebit.

“In cursul zilei, Razvan a primit un telefon de la copiii sai, Ianca si Tudor. “Matinalul” a fost extrem de impresionat de gestul pustilor, mai ales in momentul in care baiatul sau i-a transmis “La multi ani”, iar fiica sa, Ianca, pe care a considerat-o dintotdeauna cea mai buna prietena a lui, i-a spus cuvinte frumoase, iar la finalul convorbirii, i-a zis si ca il iubeste foarte mult. Cuvintele micutilor au avut un impact emotional puternic pentru Simion, care avea lacrimi in ochi. La randul lui, le-a promis ca, dupa filmarile de la emisiunea de talente pe care o prezinta cu Dani Otil, o sa fie mai mult timp alaturi de ei”, au dezvaluit surse din preajma omului de televiziune.

Adauga un comentariu