Mozaic muzical

Razvan Simion, masina de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble de ziua ei: „Sunt in stare de soc”

Publicat: 18 iun. 2019

Lidia Buble a avut parte de surpriza vietii ei. Razvan Simion i-a facut cadou de ziua ei o masina care costa zeci de mii de euro. Artista a fost extrem de impresionata de gestul pe care iubitul ei l-a facut, mai ales ca visa de ceva timp la acest bolid.

Cand a ajuns acasa, Lidia Buble a avut parte de surpriza vietii ei. In curte era parcata o masina rosie ca focul si extrem de scumpa, iar langa aceasta se afla chiar Razvan Simion. Artista a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a primit de ziua ei de la iubitul sau.

'Sunt inca in stare de soc! Cel mai divin cadou. Masina la care visez de o viata. Nu mai am cuvinte… Te iubesc', a scris Lidia Buble pe una dintre retelele de socializare.

Razvan Simion nu mai tine deloc cont de bani atunci cand vine de iubita lui. Lidia Buble este extrem de fericita si a impartasit emotiile sale cu toti fanii sai.

Parintii Lidiei Buble nu l-au cunoscut pe Razvan Simion

Cantareata provine dintr-o familie numeroasa,  cu 11 frati, iar ei sunt penticostali. Lidia Buble formeaza un cuplu cu Razvan Simion de cativa ani, dar nici pana acum acesta nu i-a intalnit pe parintii artistei. Lidia Buble a marturisit ca marea intalnire va avea loc doar atunci cand Razvan Simion are de gand sa se casatoreasca cu ea.loading...

Adauga un comentariu