Cancan ultimă oră

Răzvan Simion şi Daliada Răducan au făcut anunţul momentului! S-a aflat totul chiar la nunta lui Dani Oțil

Publicat: 16 mai 2021
Răzvan Simion şi Daliada Raducan au reuşit să uluiască pe toată lumea, după ce au petrecut împreună la nunta lui Dani Oțil

Răzvan Simion şi Daliada Raducan au reuşit să uluiască pe toată lumea, după ce au petrecut împreună la nunta lui Dani Otil. Aşa cum era de aşteptat, cei doi matinali s-au distrat pe cinste alături de femeile cu care se iubesc. Gestul făcut de Simion, la câteva ore după cununia prietenului său i-a lăsat pe mulţi masca.

Cu toate că a divorţat şi a format un cuplu frumos alături de Lidia Buble, povestea de iubire dintre Răzvan Simion şi artistă s-a încheiat subit. Fanii au sperat până în ultima clipă că se vor împăca, dar matinalul de la Antena 1 şi-a refăcut viaţa alături de Daliada Raducan, o superbă brunetă.

Răzvan Simion şi Daliada Răducan au făcut anunţul momentului!

Dacă până acum se fereau să apară împreună în mod oficial, fiind surprinşi mai mult de către paparazzi, se pare că cei doi îndrăgostiţi şi-au asumat în mod oficial relaţia. Au postat aceleaşi fotografii pe conturile personale de Instagram, de la nunta lui Dani Otil. Alături de imagini, au alăturat şi mesajul: “Găseşte pe cineva care…” şi tagul către partenerul de viaţă.

Cu toate că s-a scris în ultima perioadă că ar fi fost şi probleme în relaţia lor, Răzvan şi Daliada par să fie mai îndrăgostiţi ca niciodată. Chiar şi aşa însă, unele guri rele nu le dau prea multe şanse, susţinând că prezentatorul de la Antena 1 este atras de superbă brunetă doar pentru că seamănă izbitor de mult cu fostă iubită.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut şi articole cu nouă iubita. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult şi am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă”, a declarat Lidia Buble, despre actuala iubita a lui Răzvan Simion.

Această mărturisire a venit după ce cântăreaţă recunoscuse că îl mai iubeşte pe fostul iubit, dar nu ca bărbat, ci doar ca prieten.

Adauga un comentariu