National

Reactia Alinei Gorghiu dupa decizia CCR

Publicat: 04 mai 2016
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a aflat cu regret despre decizia Curtii Constitutionale de a respinge contestatia pe alegerile in doua tururi de scrutin, dar a aratat ca mai exista o speranta pentru ca judecatorii CCR nu s-au pronuntat pe fondul problemei. Subiectul nu a fost discutat pe fond. 

Vezi si BREAKING NEWS. Un SINGUR TUR pentru alegerile locale 

 
„Ma gandesc ca acest guvern va trebuie sa explice de ce nu a vrut alegeri in doua tururi. (…) Vom respecta decizia CCR. Evident ca vom participa la alegerile din 5 iunie. Orice vot util trebuie exprimat. Sa stiti ca nu PNL a dorit alegeri in doua tururi. 70% din electoratul Romaniei isi dorea alegeri in doua tururi ca o exprimare a ideii de democratie. In acest moment, avantajate sunt cele doua partidare mari: PSD si PNL”, a spus Alina Gorghiu. Chestionat de jurnalisti daca se mai poate schimba ceva, avand in vedere ca mai sunt aproximativ 30 de contestatii la legea electorala, presedintele CCR, Augustin Zegrean a fost destul de clar.
„Curtea Constitutionala tocmai s-a pronuntat astazi. Nu cred ca maine ne vom schimba. Mai avem 30 de dosare venite cam pe acelasi subiect, dar sigur nu vom schimba practica de azi pana maine”, a spus Zegrean. 


loading...

Adauga un comentariu