Cancan ultimă oră

Reacția Anamariei Prodan după ce în presă au apărut imagini nud cu ea: „El era singurul care le deținea”

Publicat: 29 nov. 2021

Fotografii incendiare cu Anamaria Prodan goală s-au viralizat pe Internet în cel mai scurt timp. În exclusivitate pentru Spynews.ro, sexy impresara a oferit și primele declarații despre imaginile cu ea dezbrăcată, dar și despre persoana care le-ar fi ”scăpat” pe Internet, în condițiile în care ea nu le-ar fi trimis decât soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a așteptat la o astfel de situație și că cine a publicat pozele cu ea dezbrăcată va plăti din punct de vedere legal. În plus, imaginile cu Anamaria Prodan goală ar fi fost ”scăpate” pe Internet de o persoană dintre apropiații soțului său.

Prima reacție a Anamariei Prodan după viralizarea imaginilor

Anamaria Prodan a spus că niciodată în 49 de ani nu a întâmpinat o astfel de problemă și că nu au existat fotografii cu ea dezbrăcată pe rețelele de socializare și că, mai mult decât atât, singura persoană care era în posesia acestor imagini era nimeni altul decât soțul ei.

Sexy impresara a povestit că ea a trimis acele poze fostului său partener de viață, le-a trimis lui Laurențiu Reghecampf, într-o zi, după ce se întorsese de la sală. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a afirmat că nu îl consideră pe Laurențiu Reghecampf vinovat pentru acest incident.

Așadar, Anamaria Prodan nu crede nici în ruptul capului că fostul ei partener de viață ar fi în stare sa facă publice imagini cu ea în ipostaze incendiare.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan crede că amanta soțului ei, Corina Caciuc, a intrat în posesia imaginilor cu ea dezbrăcată, Corina Caciuc fiind persoana care le-a publicat și le-a dat mai departe, pentru ca ele să devină virale, peste tot.

Cine este, de fapt, persoana care ar fi ”scăpat” imaginile pe Internet

Sexy impresara a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că persoana care i-a dorit răul și care a trimis fotografiile peste tot o să plătească cu vârf și îndesat, iar Anamaria Prodan a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara.

Mai mult decât atât, pentru a face haz de necaz, Anamaria Prodan a încheiat prin a spune că preferă să rămână optimistă, chiar și într-o astfel de situație și că este numărul unu atât la minte, cât și în ceea ce privește aspectul fizic.

”Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”, a concluzionat Anamaria Prodan.

Ce-i drept, imaginile cu Anamaria Prodan goală sunt dovada vie că sexy impresara este într-o formă de invidiat, la 49 de ani și că are cu ce se lăuda!

 

Adauga un comentariu