National

Reacţia avocatului poliţistului reţinut pentru că ar fi luat 1 milion de euro spaga: Când avem o ordonanță militară, stare de urgență, în care ni se spune să stăm arestați la domiciliu, fără mandat de arestare

Publicat: 02 mai 2020

Avocatul polițistului reținut pentru mită de un milion de euro a venit cu o primă reacție. Bărbatul susține că din punct de vedere uman, este o exagerare tot ce s-a întâmplat.

”Literă și spiritul legii, când avem o ordonanță militară, stare de urgență, în care ni se spune să stăm arestați la domiciliu, fără mandat de arestare, când toată lumea stă în casă, să soliciți arestarea preventivă într-un loc de detenție pbulică în care clar sunt condițiile pe care le știm, mi se pare din punct de vedere uman, inuman.

Mi se pare o exagerare, din punct de vedere uman. Nu vorbesc pe Cod, noi am formulat contestație. Eu nu am spus că e vinovat, nici că nu e vionvat. Nu am vorbit despre fondul cauzei, doar se pipăie.

Nu cunosc dacă are o situație proastă financiar, dar dacă acest lucru ar fi real asta demonstrează că nu e vorba de un polițist corupt, altfel ar fi avut bani”, a spus avocatul polițistului conform antena3

Comentarii
Adauga un comentariu