National

REACTIA DNA, dupa ce Gabriel Oprea a SCAPAT

Publicat: 20 sept. 2016
1
DNA reactioneaza la votul din Senat, prin care Gabriel Oprea a fost salvat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Gigina.
Vezi si: Lista senatorilor care l-au salvat pe Gabriel Oprea. Printre ei se gaseste si un traseist iesean
„La data de 01 septembrie 2016 a fost formulata cererea de efectuare a urmaririi penale fata de OPREA GABRIEL, senator in Parlamentul Romaniei, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, in legatura cu savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, in perioada in care a detinut functia ministeriala. Solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie a fost supusa la vot de catre plenul Senatului Romaniei la data de 19 septembrie 2016. Respingerea cererii procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de incepere a urmaririi penale, de catre majoritatea membrilor Senatului Romaniei, are drept consecinta blocarea anchetei penale fata de Gabriel Oprea cu privirea la infractiunea de ucidere din culpa si ii plaseaza pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in imposibilitatea stabilirii raspunderii penale a fostului ministru de interne pentru moartea politistului Bogdan Gigina. Cu alte cuvinte, vointa exprimata de majoritatea senatorilor fata de cererea formulata de procurori inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit”, precizeaza DNA intr-un comunicat.
Comentarii
  • Mafiotii astia de parlamentari chiar sunt de neoprit si fac ce vor in dispretul legii.
    Haide-ti sa-i sanctionam la vot acum in Decembrie, luati-le numele celor ce l–au salvat pe genralul de intendenta Oprea pentru a nu-i mai vota.
    Numai asa putem avea niste parlamentari responsabili, cinstiti si care sa-si respecte alegatorul.

Adauga un comentariu