National

Reactia dura a unui turist din Germania, cand a vazut ce a gasit pe Transfagarasan. „Sa ma scuzati ca va zic asta”

Publicat: 29 aug. 2016
1
Straini din toata Europa vin sa se bucure de muntii nostri, dar ii gasesc sufocati de gunoaie. Lipsa cosurilor de gunoi si a personalului care sa le goleasca reprezinta probleme grave. Daca in Bucegi autoritatile ne-au spus clar ca nu vor sa puna cosuri ca sa nu se adune si mai multe resturi, in Fagaras, la peste doua mii de metri, Inspectorul Vacanta a vazut tomberoane pe care nu le goleste nimeni.

Vezi si VESTE DE ULTIMA ORA! Cand incepe scoala. SE SCHIMBA

Transfagarasanul si Balea Lac sunt un brand de tara. Drumul care duce la peste doua mii de metri altitudine atrage mii de vizitatori in cele cinci luni in care e deschis. Multi vin din strainatate ca sa vada aceste locuri splendide, care sunt pline insa de gunoaie. Salvamontistii incearca sa adune resturile lasate deturisti, care descopera ca tomberoanele sunt mereu pline pentru ca autoritatile nu le golesc la timp.

Balea Lac este locul ideal pentru racoare, mai ales in zilele toride. Temperatura nu depaseste aici 16 grade Celsius. Doar ca pentru o gura de oxigen si o duminica pe varf de munte pretul e mare: cateva ore petrecute in coloana. Mare noroc insa cu peisajul intesat de brazi si stanci. Altfel oricine si-ar pierde rabdarea de la Cartisoara in sus.

Cititi mai multe AICI
Comentarii
Adauga un comentariu