Sport

Reactia FC Barcelona dupa ce Lionel Messi a fost condamnat la inchisoare

Publicat: 06 iul. 2016
1

FC Barcelona i-a luat apararea lui Lionel Messi, in varsta de 29 de ani, printr-un comunicat oficial, dupa ce fotbalistul argentinian si tatal sau au fost condamnati, miercuri, la 21 de luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala.

FC Barcelona ii ofera tot sprijinul lui Leo Messi si tatalui sau in legatura cu sentinta de evaziune fiscala ponuntata astazi de Tribunalul din Barcelona.

Clubul, in concordanta cu serviciul guvernamental de urmarire legala, considera ca jucatorul si-a corectat declaratia fata de oficiul de taxe si, prin urmare, nu este responsabil penal de acuzatiile care se aduc in acest caz. FC Barcelona continua sa se afle la dispozitia lui Leo Messi si a familiei sale si sa-l sprijine indiferent ce va face pentru a-si apara nevinovatia”, scrie clubul Barcelona.

Lionel Messi si tatal sau au fost condamnati, miercuri, la 21 de luni de inchisoare cu suspendare pentru o frauda de 4,1 milioane de euro. Suma, cumulata in anii 2007, 2008 si 2009 prin neplata taxelor pe drepturile de imagine ale jucatorului, trebuia sa ajunga in conturile Fiscului spaniol.

Adauga un comentariu