Scena artistica din Romania

Reactia fiului lui Ion Caramitru, dupa ce presa a scris ca l-a agresat pe Valentin Dragnea

Publicat: 25 sept. 2018

Stefan Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, despre care presa a scris ca l-a agresat pe Valentin Dragnea, a transmis un comunicat de presa si a explicat ca, desi este vecin cu Familia Dragnea, nu ii cunoaste personal.

'Locuiesc pe aceiasi strada cu Familia Dragnea in Cotroceni, insa nu ne cunoastem. Intr-adevar, in urma cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor in trafic pe strada unde locuiesc (masina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada in care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea si sotia acestuia, condusi de un sofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastra si intentia de a avansa moment dupa care pasagerii au coborat din masina', se arata in comunicatul lui Stefan Caramitru.

Fiul actorului continua explicand ca 'In acel timp a avut loc o altercatie verbala cu doamna Dragnea moment in care dl. Dragnea a plecat in graba si a intrat in curtea imobilului. Sotia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni.

Mi-a fost greu sa nu reactionez la un atac verbal, in special dupa experienta avuta in noaptea de 10 August impreuna cu cei apropiati in Piata Victoriei. Dupa cateva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni si nu am comunicat acest incident la terti, si nu a mai avut loc nici o discutie cu familia Dragnea'.

Dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a confirmat ca se fac cercetari pentru amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice, Caramitru transmite ca nu a fost informat 'oficial' privind 'existenta unei plangeri cu privire la aceasta altercatie verbala'.

Stefan Caramitru se arata 'surprins de informatiile care se vehiculeaza in presa mai ales ca nu am fost contactati pentru a ne exprima un punct de vedere'.

'Sunt socat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presa, care mentioneaza „agresiuni' din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate. Nu inteleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presa, nu imi doresc sa il alimentez inutil si nici nu inteleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic', se mai arata in comunicatul de presa.

'Daca intr-adevar exista o plangere penala cu privire la acest incident minor, vom raspunde oricaror solicitari din partea autoritatilor si vom furniza orice informatie necesara pentru stabilirea adevarului', incheie Stefan Caramitru.

Incidentul s-a petrecut in urma cu aproape doua saptamani pe o strada din sectorul 5 al Capitalei, in carierul Cotroceni.

Potrivit informatiilor din timpul zilei de luni, Valentin Dragnea si sotia acestuia au fost agresati verbal, pe strada, chiar in fata vilei in care locuiesc. Cei doi au sunat la '112'.loading...

Adauga un comentariu