National

Reacția lui Ciolacu, după înjurăturile primite de PSD la petrecerea școlii de vară TNL: „Îmi lasă un gust mai mult decât amar ceea ce s-a întâmplat”

Publicat: 12 sept. 2022
Reacția lui Ciolacu după înjurăturile primite de PSD la petrecerea școlii de vară TNL Îmi lasă un gust mai mult decât amar ceea ce s-a întâmplat
Reacția lui Ciolacu, după înjurăturile primite de PSD la petrecerea școlii de vară TNL: „Îmi lasă un gust mai mult decât amar ceea ce s-a întâmplat"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la România TV, că a rămas cu „un gust mai mult decât amar” după ce o parte din tinerii liberali au strigat „m…e PSD” la o petrecere de la școala de vară TNL. Social-democratul a adăugat ironic că poate este un amendament la proiectul prezidențial „România Educată”.

„O fi vreun amendament la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie… E rușinoș ce s-a întâmplat! Președinta TNL am văzut că și-a cerut scuze și eu o felicit (…) Îmi lasă un gust mai mult decât amar ceea ce s-a întâmplat. Data viitoare îi invit la TSD unde au avut ateliere, au discutat pe fiecare domeniu. Cu cei de la microfon nu am stat și nici nu o să stau vreodată la masă. Fiecare face cât poate. E jignitor și arată o imaturitate. Cred că au o problemă internă, când nu ai capacitatea de a dezvolta ceva, înjuri. Dar nu am probleme cu plăcuța suedeză”, încheie Ciolacu.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL au scandat în repetate rânduri „m..e PSD”

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări apărută în mediul online.

Marcel Ciolacu le-a transmis tinerilor social democrați faptul că președintele Klaus Iohannis nu iubește PSD și să nu-și facă iluzii în acest sens. Asta în condiţiile în care coaliția PNL-PSD a fost girată de președinte.

Marcel Ciolacu a făcut declarațiile în contextul în care a participat la şcoala de vară a TSD, având multe intervenții pe mai multe teme. Liderul social democrat a mai subliniat că în România sunt mai multe crize suprapuse și că cetățenii au nevoie de lideri capabili care să conducă. Acesta a subliniat faptul că PSD va câștiga lejer cel puțin alegerile din București unde „Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan de o să-i sune apa în cap”.

Klaus Iohannis nu iubește PSD, explică Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu le-a transmis tinerilor social democrați că Klaus Iohannis nu iubește PSD.

„Președintele nu i-a susţinut niciodată pe pesediști. Asta în condiţiile în care Klaus Iohannis a girat coaliția actuală despre care susține că este una care face performanțe. Nu a susținut sau a iubit vreodată PSD-ul. Nu vă faceți iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată” a transmis Ciolacu.
Comentarii
  • Firește că tineretul liberal (era să spun…bovin), în aversiunea sa față de un partid modern și bine structurat, îl imită pe limitatul neamț de la Cotroceni. Degeaba face PNL cursuri…de vară, repetenții tot repetenți rămân. Ăștia sunt viitorul de…AUR al liberalismului carpatin.

Adauga un comentariu