Stiri si curiozitati

Reactia lui El Chapo, dupa ce si-a aflat verdictul pentru cele 10 capete de acuzare

Publicat: 13 feb. 2019

El Chapo, reactie uimitoare dupa verdictul actelor sale. Baronul drogurilor din Mexic si-a aflat verdictul dupa 6 zile de delibarari din partea juriului federal. Dupa concluzia acestora, El Chapo a zambit si i-a facut cu mana sotiei lui abia dupa ce juratii au iesit din sala de judecata. La final, a transmis ca ”se simte bine”. Joaquin Guzman Loera are o avere de aproximativ 14 miliarde de dolari acumulata din traficul de droguri.

La procesul din luna ianuarie a anului trecut, El Chapo a fost surprins plangand, datorita vederii fetelor sale gemene, dupa mai bine de 4 luni de zile. „Plangea in mod vizibil, avea ochii rosii si se stergea la ei”, a declarat avocatul sau. Avocatii apararii din cazul lui El Chapo au decis sa cheme doar un singur martor la bara, alegand sa se concentreze asupra credibilitatii martorilor care au decis sa coopereze cu acuzarea. Jeffrey Lichtman, avocatul apararii, a afirmat faptul ca martorii au ”mintit in fiecare zi a vietii lor mizerabile si egoiste”.

El Chapo, reactie uimitoare dupa aflarea verdictului!

Joaquin “El Chapo” Guzman Loera si-a aflat intr-un final verdictul. Juriul federal a decis in cursul zilei de marti ca seful cartelului drogurilor Sinaloa din Mexic este considerat vinovat pentru cele 10 capete de acuzare, printre acestea se afla si traficul de droguri, relateaza CNN. Cu toate acestea, El Chapo pledase nevinovat. Baronul mexican al drogurilor nu a avut absolut nicio reactie in timpul citirii verdictului, abia la iesirea juratilor din sala a zambit si i-a facut cu mana sotiei sale.

Juriul a avut un timp de 34 de ore de deliberari, in timpul a sase zile. Sentinta ar putea duce la inchisoare pe viata pentru El Chapo, in varsta de 61 de ani. Un total de 56 de martori au ajutat la concluzia juratilor. Acestia au depus marturii intr-un timp de 200 de ore. Doar 14 martori, de asemenea traficanti de droguri sau asociati ale unor carteluri, au cooperat cu procurorii pentru obtinerea unei sentinte reduse.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit