Sport

Reactia lui Gigi Becali dupa ce a pierdut STEAUA: „Sunati-l pe…”

Publicat: 04 dec. 2014
1
Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Citeste si: Gigi Becali a pierdut marca Steaua! Decizia este irevocabila!

Reactia lui Gigi Becali a fost extrem de virulenta in momentul in care a aflat decizia ICCJ. Sursele FANATIK.RO au vorbit despre criza de nervi pe care a facut-o patronul Stelei. „Nu se poate asa ceva! Astia vor sa-mi ia clubul. Plecam din Ghencea! Sunati-l pe Puiu (n.r. – Anghel Iordanescu), ca numai el ne poate ajuta. Nu discutati cu Boroi, nu aveti ce discuta cu cei de la Clubul Sportiv. Ne-au promis ceva, am vorbit ceva cu ei si acum uite cu ce ne trezim”, au fost cuvintele pe care Gigi Becali le-a transmis oamenilor sai de la echipa

Citeste si: Gigi Becali NU va mai fi ELIBERAT!

Gigi Becali nu concepe sa ajunga la un acord cu Armata, care, crede patronul Stelei, ar dori sa-l mai “jupoaie” de citeva milioane de euro. Foarte probabil, presedintele Argaseala va purta o runda de negocieri cu Armata, insa misiunea i-ar fi destul de grea, latifundiarul nedorind sa efectuze o asemenea plata.
Adauga un comentariu