Stiri si curiozitati

Reactia lui Mircea Badea despre scandalul in care este implicat Sebastian Ghita: „Mi-e scarba”

Publicat: 14 mart. 2019

Mircea Badea a avut prima reactie in scandalul in care este implicat Sebastian Ghita cu protestatarii rezist. Cei din urma au fost amenintati cu bataia, astfel ca au apelat la CNA pentru ca problema in cauza sa se rezolve. Disputa a pornit dupa ce Ghita a spus la Romania TV ca va trimite cativa membrii ai Partidului Romania Unita pentru a le da „o mama de bataie” celor de la #Rezist. Mircea Badea a comentat disputa Ghita-protestari, dupa ce mai multe planeri s-au sesizat la Consiliul National Audiovizual.

Mircea Badea, despre scandalul lui Sebastian Ghita cu protestatarii #Rezist

Mircea Badea ofera prima reactie dupa afirmatiile violente ale lui Sebastian Ghita spre protestatarii #Rezist. „A iesit mare frasuiala dupa ce Sebastian Ghita de la Belgrad, prin telefon, la televiziunea lui, a zis ca daca membrii #Rezist mai fac ce mai fac ei, vor veni unii de la nu stiu ce partid, le vor da cu sutul in fund si ii vor trimite acasa. I-a amenintat cu violenta. A iesit o frasuiala la CNA. S-au depus peste 460 de plangeri dupa ce Ghita a amenintat cu violenta fizica pe #Rezist.

Fac doua observatii. In primul rand, observ apetitul internautilor ca si cand ei au inventat si Internetul, si Facebook-ul. Spun tot felul de monstruozitati pe Facebook, dar cum zic altii la televizor ceva, gata… repede sesizeaza CNA. Ba, nenorocitule, dar tu pe Facebook, cand ai zis de 400 de ori lucruri de 4000 de ori mai grave decat a zis Sebastian Ghita… a venit vreo institutie sa iti spuna sa-ti bagi mintile in cap?! Mi-e scarba de acest gen de forme de viata”, a firmat sursa citata la Antena 3.

Sebastian Ghita ameninta cu bataia: „Niste suturi in fund!”

Sebastian Ghita i-a amenintat pe protestatarii #Rezist cu violenta, astfel ca un scandal urias a plecat catre CNA, in urma plangerilor depuse de acestia. Protestele cetatenilor pare ca l-au lasat rece pe Ghita, astfel ca nu s-a sfiit nicio clipa sa declare asemenea lucruri. „Daca le mai prindem pe bandele #rezist cum am vazut astazi la Ministerul Justitiei s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la Partidul Romania Unita ca sa le dea niste suturi in fund sa ii trimitem acasa.”loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit