Mozaic muzical

Reactia lui Pepe, dupa ce Oana Zavoranu a atacat-o dur pe sotia lui: „Tot ea este…”

Publicat: 22 nov. 2017
3

Dupa ore bune de tacere, Pepe si frumoasa lui sotie au reactionat in urma cuvintelor urate spuse de Oana Zavoranu despre Raluca. Fanii au privit cu multa atentie filmarea facuta publica de sotia artistului, dar si replicile savuroase ale acestuia.

La aproape doua zile de cand Oana Zavoranu a jugnit-o pe sotia lui Pepe, cantaretul si Raluca au reactionat cu o inregistrare facuta publica. Odata ce dai play, vei observa cum Maria, fata cea mare a celor doi soti contruieste un castel urias din pahare albe din plastic. Desigur, Pepe o ajuta cum poate.

La un moment dat, micuta Rosa demoleaza din greseala o parte din castelul ridicat de sora ei mai mare, iar aceasta spune un: „Nu!” dezamagitor si loveste cu pumnul in masa. Rosa se supara pe reactia surorii sale, desi ea a fost cea care a gresit si se intinde pe covor suparata. Momentele haioase au fost filmate de Raluca, iar Pepe a fost cel care s-a amuzat cel mai mul.

„Aia e! Tot ea e ma, suparata”, a spus artistul amuzat de reactia fiicelor lor intr-o postare facuta pe Instagram.

Asadar, Pepe si sotia lui, Raluca, isi vad de frumoasa lor familie si nu dau atentie la ce spune fosta lui sotie. Artistul si Oana Zavoranu au fost casatoriti din 2006 pana in 2011. Vedeta s-a maritat religios cu Alex Ashraf anul acesta in mare secret.

Pepe, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, s-a casatorit civil cu Raluca Pastrama in 2012, iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios. Ei au impreuna doua fetite: pe Maria si Rosa Alexandra, care s-a nascut in ziua de Florii, in 2015.

Adauga un comentariu